UDOBNO I ŠIK

16 savršenih: Midi haljine za posao iz proljetnih kolekcija

Haljina je klasik koji čini neizostavan dio poslovne garderobe, a u aktualnoj ponudi mogu se pronaći zaista divni modeli za sve prigode. Najbolji izbor za posao su one midi dužine

zara.PNG
Foto: Zara

Proljetne kolekcije donijele su mnoštvo sjajnih noviteta, a u bogatoj ponudi popularnih brendova mogu se pronaći i sjajni komadi za posao. Od elegantnih blejzera pa do poslovnih hlača, ponuda poslovne odjeće ove je sezone uistinu sjajna.

Uz klasike poput sakoa i košulja, haljina je još jedan klasik koji čini neizostavan dio poslovne garderobe. U aktualnoj ponudi mogu se pronaći zaista divni modeli haljina za sve prigode, a najbolji izbor za posao su one midi dužine.

Uz klasične košulja-haljine, ove sezone jako su popularne i haljine s naborima koje će unijeti dozu elegancije u svaki look te haljine na preklop. Svestrane i uvijek u trendu, haljine su savršen izbor za poslovne kombinacije te vrlo jednostavno rješenje u svim onim situacijama kada ne znamo što odjenuti. Lako se kombiniraju, a uz njih će svaki look djelovati profinjeno i stylish.

U potrazi za onim najljepšim modelima, istražile smo kakve su modele poznati high street brendovi predstavili u svojim proljetnim kolecijama, a favorite donosimo u nastavku.

Mango - 50

Image

Mango - 50

Image

Mango - 50

Image

Mango - 30

Image

Mango - 50

Image

Mango - 60

Image

Mango - 56

Image

Massimo Dutti - 100

Image

Massimo Dutti - 125

Image

Massimo Dutti - 90

Image

Zara - 40

Image

Zara - 40

Image

Zara - 40

Image

Zara - 40

Image

Zara - 80

Image

Zara, košulja-haljina - 60

Image

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Zara

Image
PROLJEĆE U GRADU

Zagrebačka špica bila je poput modne piste, a nisu je propustile ni Petra Meštrić i Mirela Holy