UPEČATLJIVA I TRENDI

Upečatljivi komadi u crvenoj boji među omiljenima su ove sezone

Crvena boja već je prošle godina bila jako trendi, a ako je suditi prema kolekcijama popularnih modnih brendova, ali i kombinacijama 'it' cura, dominacija crvenih tonova nastavlja se i u proljetnoj sezoni

Crveni komadi
Foto: H&M

Proljetna sezona na modnu scenu je donijela mnoštvo očekivanih i manje očekivanih modnih trendova te vladavinu boja i razigranih uzoraka. Uz dominaciju zelenih tonova, breskvaste 'peach fuzz' nijanse koja je proglašena bojom godine te blijedo žute, još se jedna upečatljiva boja istaknula kao veliki proljetni hit, a riječ je o crvenoj.

Image
LASKAJU FIGURI

Od Manga do Zare: Najljepše proljetne haljine za žene s oblinama

Crvena boja već je prošle godina bila jako trendi, a ako je suditi prema kolekcijama popularnih modnih brendova, ali i kombinacijama 'it' cura, dominacija crvenih tonova nastavlja se i u proljetnoj sezoni.

Upečatljiva, strastvena i izuzetno efektna, crvena boja zasigurno će unijeti dozu osvježenja u svaki ormar te začiniti naše svakodnevne kombinacije. Kolekcijama brendova dominiraju različite nijanse ove svestrane boje, od jarko crvene pa do bordo pa će svatko pronaći ponešto za svoj stil i ukus.

Ovog proljeća crvena dolazi u spoju sa sakoima, bluzama, haljinama i pletivom, ali i modnim dodacima pa su se tako kao hit za proljetne dane istaknule i cipele u crvenoj boji koje su već 'isfurale' mnoge trendseterice. Čini se da je crvena ovog proljeća nepogrešiv izbor, a proljetni modeli u spoju s jarkim crvenim nijansama djeluju uistinu šarmantno i pomalo zavodljivo. One najljepše komade iz aktualne ponude izdvojile smo u nastavku.

H&M, 40 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 28 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mango, 20 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 50 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, hlače, 39,95 eur

Image