VJEČNI KLASIK

Komadi s prugicama iz aktualnih kolekcija - uzorak koji obožavamo

Komadi s prugicama i ove će sezone biti favorit u našim svakodnevnim kombinacijama pa smo izdvojile neke od najljepših modela koje smo pronašle u aktualnoj ponudi omiljenih high street brendova

prugasta_kosulja.PNG
Foto: Zara

Svako novo godišnje doba na modnu scenu donosi neke uzbudljive trendove i zanimljive novitete, ali u svijetu mode uvijek postoje i oni neki klasici koji su uvijek IN te iz sezone u sezonu pronalaze svoje mjesto u kolekcijama brendova, bez obzira na trendove. To svakako vrijedi i za prugasti uzorak.

Image
PROLJETNI KLASIK

20 neodoljivih cvjetnih haljina iz proljetnih kolekcija

Kao i svaki drugi modni klasik, komadi s prugicama su bezvremenski. Jednostavni, šarmantni i svestrani, s lakoćom će se uklopiti u svaku garderobu. I ovog proljeća prugice vladaju kolekcijama pa se komadi začinjeni neodoljivim prugastim printom mogu pronaći u ponudi gotovo svakog brenda.

Osim klasičnih prugastih košulja koje su 'must-have' komad unutar svakog ormara, ovog se proljeća ističu i tanki pleteni komadi s prugastim uzorkom, kao i ležerne haljine, hlače te brojni drugi modeli koji su za toplije dane savršen izbor.

Prugasti uzorak zbog lakoće kombiniranja i prilagodljivosti svakom stilu uvijek djeluje 'chic', a uz to je i vrlo efektan te će unijeti dašak francuske elegancije u svaki outfit. Komadi s prugicama i ove će sezone biti favorit u našim svakodnevnim kombinacijama, a u nastavku pogledaj neke od najljepših modela koje smo pronašle u aktualnoj ponudi omiljenih high street brendova.

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 20,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

Mango - 79,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 45,99 €

Image

Reserved - 29,99 €

Image

Reserved - 29,99 €

Image

Zara - 19,95

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image
Image
PROLJEĆE U GRADU

Zagrebačka špica bila je poput modne piste, a nisu je propustile ni Petra Meštrić i Mirela Holy