LJETNI OUTFITI

Šarmantni komadi od muslina najugodniji su izbor za sunčane dane

Ove sezone, neodoljivi komadi od muslina mogu se pronaći u ponudi brojnih brendova, a dolaze u pregršt sjajnih modela kao što su košulje, hlače, haljine i kaftani

Komadi od muslina
Foto: Reserved

Kada dođu topliji dani, svi se okrećemo laganijim slojevima odjeće, lepršavim krojevima i ugodnim materijalima. I ove sezone komadi od prozračnih tkanina poput pamuka i lana zavladali su kolekcijama mnogih brendova, a posebnu pažnju privlače modeli od ugodnog i finog pamučnog muslina.

Image
VJEČNI KLASIK ZA LJETO

Prvi laneni komadi su već stigli u trgovine - izdvojile smo favorite

Baš poput lana, muslin je vrlo ugodan i prozračan te je odličan izbor za tople ljetne dane. Ovog proljeća, neodoljivi komadi od muslina mogu se pronaći u ponudi brojnih brendova, a dolaze u pregršt sjajnih modela kao što su košulje, hlače, haljine i kaftani.

U spoju s neutralnim i zemljanim nijansama, komadi od muslina djeluju uistinu neodoljivo te će se s lakoćom uklopiti u svačiji ormar. Idealan su izbor za ležernije prigode, no mogu se nositi i kao dio opuštenog poslovnog looka. Mogu se kombinirati na bezbroj načina i u svaki će outfit unijet dašak rustikalnog šarma i ljetne bezbrižnost. Neodoljivi i šarmantni komadi od muslina savršen su dodatak svakom ljetnom ormaru jer nikad ne izlaze iz mode, a one najljepše modele iz aktualne ponude brendova izdvajamo u nastavku.

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Pull and Bear - 22,99 € 

Image

Pull and Bear - 22,99 €

Image

Pull and Bear - 19,99 €

Image

Pull and Bear - 22,99 €

Image

Reserved - 32,99 €

Image

Reserved - 29,99 €

Image

Reserved - 27,99 €

Image

Reserved - 17,99 €

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Pull and Bear, Reserved

Image
PROLJETNO-LJETNA ŠPICA

Zagrebačka špica: Modno šarenilo u centru Zagreba prava je inspiracija