Kardashian Kloset

Zaviri u online trgovinu u kojoj možeš kupiti komade koje su nosile Kardashianke

Online trgovina Kardashian Kloset preprodaje odjeću koju su nosile popularne sestre, a uskoro otvara svoja vrata i u Las Vegasu. Izdvojile smo neke odlične dizajnerske komade

kardashian-kloset.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Popularni klan Kardashian-Jenner korak po korak osvajio je cijeli svijet - ono što je započelo reality emisijom U korak s Kardashianima preraslo je u ogroman brend vrijedan preko dvije milijarde dolara, a prezime Kardashian i Jenner sinonim je za svjetski uspjeh.

Image

Kim Kardashian West slavi 40. rođendan. Idealan je dan za 'pretresanje' njezina modnog izričaja

Majka Kris Jenner i njezine kćeri Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner danas su poznate po mnogočemu - od beauty industrije do svijeta modelinga, a jedan od njihovih posljednih "poteza" je i otvaranje trgovine Kardashian Kloset, koja je od 2019. godine poslovala online, a uskoro bi se trebala i otvoriti u Las Vegasu.

Kako stoji u opisu na službenoj stranici Kardashian Kloseta, to je stranica za preprodaju luksuzne dizajnerske odjeće koju su nosile članice obitelji Kardashian-Jenner, a svaka od njih osobno je odabrala sve te komade. Na stranici stoji točno koji je komad za prodaju i po kojoj cijeni, a njihov je cilj s drugima podijeliti komade koje su i one nekoć nosile nudeći nam priliku da posjedujemo jedinstvene dizajnerske predmete, istodobno promičući održivost.

Popularna online trgovina svoje bi prvo prodajno mjesto u Las Vegasu trebala otvoriti 24. lipnja ove godine, a nudit će odjevne predmete i dodatke iz ormara obitelji Kardashian-Jenner koji su već dostupni online, a s tim da će se svakog tjedna ponuda nadopunjavati novim komadima.

Cijene ovih second hand komada su, očekivano, poprilično paprene, a svaka od članica obitelji ima kolekciju sa svojim komadima. No iako Kardashian Kloset još ne dostavlja izvan granica SAD-a, izdvojile smo neke svoje favorite koje možemo, ako ništa drugo, barem gledati.

Crna Valentino haljina, 3,995 dolara

Prekrasna crna haljina s volanima i čipkom s potpisom Valentina dostupna je za prodaju po cijeni od nevjerojatnih 3,995 dolara, a nosila ju je Kris Jenner.

shimmer fallback

Tom Ford čizme, 1,195 dolara

Bijele čizme s potpisom Tom Forda i s detaljem lanca s prednje strane dio je kolekcije Kris Jenner, a prodaju se po cijeni od 1,195 dolara.

shimmer fallback

Crne čizme, 795 dolara

Crne čizme preko koljena krokodilskog uzorka s potpisom brenda Aquazzura nosila je Kim Kardashian, a prodaju se po cijeni od 795 dolara.

shimmer fallback

Amina Muaddi torbica, 795 dolara

Mini torbica leopard uzorka s detaljima crvenih cirkona komad je dizajnerice Amine Muaddi. Nosila ju je Kim Kardashian, a sada se prodaje po cijeni od 795 dolara.

shimmer fallback

Kožni komplet, 395 dolara

Crveni kožni komplet koji se sastoji od kožne natkošulje i kožnih hlača sa zmijskim uzorkom nosila je Kylie Jenner, a u online trgovini prodaje se po cijeni od 395 dolara.

shimmer fallback

Kožni blejzer, 1,495 dolara

Elegantni crni kožni blejzer s potpisom Alexandera Wanga pripadao je Kylie Jenner, a prodaje se po cijeni od 1,495 dolara.

shimmer fallback

Kožne hlače, 296 dolara

Pripijene smeđe kožne hlače nosila je Kourtney Kardashian, a u online trgovini prodaju se po cijeni od 296 dolara.

shimmer fallback

Kućna haljina, 595 dolara

Elegantna kućna haljina crno-bijelog uzorka marke Versace pripadala je Kendall Jenner, a prodaje se po cijeni od 595 dolara.

shimmer fallback

Traper jakna, 375 dolara

Kratka traper jakna marke Levi's jedan je od komada koje je Kendall Jenner obožavala nositi, a prodaje se po cijeni od 375 dolara.

shimmer fallback

Cipele na petu, 395 dolara

Srebrne cipele na petu marke Saint Laurent pripadale su Khloé Kardashian, a sada su na sniženju i prodaju se po cijeni od 395 dolara.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.