Kako kombinirati modne dodatke?

Skupi odjevni komadi i dodaci ne jamče dobru odjevnu kombinaciju jer je poznato da novac ne može kupiti stil.

Kako kombinirati modne dodatke?

Modna urednica Maxine Eggenberger kaže da često dobiva puno komplimenata za dodatke koje je nabavila u dućanima komercijalnih modnih brendova po povoljnim cijenama, a kada sugovornicima kaže odakle su, obično je dočeka isti komentar: Stvarno? Izgledalo je puno skuplje. Za portal Who What Wear otkrila je o kojim se dodacima radi.

1. Mini torbica s ručkom
Bez obzira na to nosim li traperice ili ukrašenu haljinu, završni 'fancy' dodatak koji uvijek kombiniram jest torbica s ručkom. Mini modeli daju svakoj kombinaciji dašak otmjenosti, zbog čega kompletno izdanje odmah djeluje puno skuplje.

2. Svilenkaste marame
Marame od čiste svile koštaju puno, ali one satenske nude isti efekt. Zavežite maramu oko vrata ili je stavite na svoju omiljenu ručnu torbu.

3. Naušnice s dodatkom bisera
Biseri su trenutno jedan od najpopularnijih ovosezonskih trendova kada je u pitanju nakit, ali ja sam dugo njihov fan. Nosite ih uz bež pulover i komade u neutralnim nijansama.

4. Cipele s teksturom krokodilske kože
Ovakav materijal najčešće nalazimo na torbama, ali on postaje 'it' materijal i za izradu cipela. Ovi modeli neopterećeno su elegantni, a iskoristite ih kako biste dodali malo otmjenosti poderanim trapericama, mini suknjama i haljinama s cvjetnim uzorkom.

5. Elegantne špange
Ne trebate potrošiti sate na svoju frizuru kako bi ona izgledala fantastično. Uz nekoliko špangi u vašim valovima frizura će izgledati kao da ste većinu dana proveli u salonu.