Jedva vidljive golim okom?

Top ili flop? Prozirne manikure s kojima ne možeš biti nezapažena

Mogu biti gotovo neprimjetne, baš kao što im ime kaže, ali i ekstravagantne, upadljive, svojevrsne instalacije na noktima

pexels-sunsetoned-6631854.jpg
Foto: Pexels

Jedna od najpoznatijih njujorških majstorica ukrašavanja noktiju Mei Kawajiri koja radi sa celebritijima i modnim kućama poput Balenciage proslavila se upravo plastičnim prozirnim noktima koje ukrašava različitim natpisima, crtežima, kristalima pa čak i lancima i vijcima te logotipovima modnih marki.

Image
Koliko crnog pod noktom!

Crna francuska manikura totalni je hit - inspiriraj se

I dok njezini radovi spadaju u prethodno spomenutu čistu ekstravaganciju kojoj je cilj privući pozornost, prozirne manikure za svaki dan izgledaju puno drugačije. Odmjerene su, profinjene i praktične. Ne podrazumijevaju plastične nokte, već basic prozirni lak. Pregledale smo Instagram u potrazi za inspiracijom na ovu temu i pronašle odlične prozirne manikure. One za posebne prilike i one za svaki dan. Pogledaj ih u nastavku.

Asimetrija

Prozirni nokti u kombinaciji s bojom karamela i bijelim linijama. Ono što naviše privlači pažnju je asimetrija.

Valovi na noktima

Nokti koji izgledaju kao uzburkana voda kroz koju se probija svjetlost privući će pažnju, ali i ostati odmjereni.

Oblaci

Ovi su nas oduševili. Nježna plava nijansa u kombinacii s bijelom, imitacija neba na noktima, pritom prozirni, što im daje poseban touch.

Zlatni listići

Želiš li diskretnu,, a profinjenu manikuru, ovo je prava stvar za tebe. Baza je prozirni gel na koji su palicirani zlatni listići.

Morsko staklo

Nokti koji podsjećaju na staklo nakon što ga obradi more, totalno su nas oduševili. Prozirni, u boji.

Lanci na noktima

Mei Kawajiri o kojoj smo pisale u uvodu, potpisuje ovu manikuru - instalaciju. Bi li je htjela na svojim rukama lance i natpise?

Brendiranje

Nokti s logom poznatog modnog brenda odlično će se upariti s torbicom istoga. Što kažeš na to?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.