Jedna je Severina: Pjevačica proslavila rođendan u top modnom izdanju

Severina je u zagrebačkom klubu Mint proslavila 50. rođendan. Na slavlje koje je trajalo do dugo u noć stigla je u besprijekornom izdanju, a tijekom večeri se i presvukla

PXL_210422_93096422.jpg
Foto: Slaven Branislav Babić/Pixsell

Od rođendana pa do rođendana pjeva Severina u svom velikom hitu, no definitivno će ovaj 'okrugli' 50 rođendan itekako pamtiti. Naime, Severina Vučković proslavila je pola stoljeća života partyjem o kojem će se svakako još dugo pričati.

Naime, Severina je okupila više od 300 svojih prijatelja i suradnika u zagrebačkom klubu Mint koji je zakupila za tu priliku. Seve je uvijek jedna od najbolje odjevenih žena na našoj sceni i to je ponovno dokazala.

Image
Foto: Slaven Branislav Babić/Pixsell

Za dolazak na proslavu odjenula je crnu asimetričnu haljinu visokog ovratnika i dugog šlepa koju potpisuje modna kuća Balenciaga. Riječ je o haljini iz kolekcije proljeće 2022. a stoji 1900 eura.

Image
Foto: Slaven Branislav Babić/Pixsell

Look je upotpunila 'prozirnim' sandalama s visokom potpeticom koje su nastale kao kolaboracija dva velika imena modne scene-  Jimmyja Chooa i Muglera, a cijena im je oko 1500 eura.

Uz to je nosila i crne rukavice i crnu clutch torbicu, a kosu je zavezala u visoki konjski rep koji je upotpunila ekstenzijama.

Inače se Severina kasnije presvukla u drugu haljinu, nježno roza boje koja je savršeno ocrtavavala njezino besprijekorno tijelo.

Zabava je u klubu trajala do dugo u noć, a pjevali su mnogi od Marka Tolje do Harisa Džinovića, Petra Graše pa do Saše Matića s kojim je i sama Severina zapjevala na pozornici.