ELEGANTNE I ŠIK

Trendi modeli haljina koje ćemo ovo proljeće rado nositi na posao

Jednostavna i uvijek s dozom elegancije, haljina je bezvremenski klasik kojemu se uvijek rado vraćamo, čak i kad je riječ o poslovnim kombinacijama

haljine
Foto: Profimedia.hr

Pred nama su sve topliji dani, a nova sezona unosi i dozu uzbuđenja u naše ormare. Neki uzbudljivi modni trendovi zavladali su modnom scenom, a brojni brendovi predstavili su svoje raskošne kolekcije u kojima se istaknulo mnoštvo zanimljivih noviteta, ali i neodoljivih klasika.

Image
NE MOŽEŠ POGRIJEŠITI

Prsluke ćemo nositi i ljeti - ovi modeli sjajno se slažu uz hlače, ali i suknje

Tijekom toplih proljetnih i ljetnih dana najveći izazov mnogim ženama predstavlja odijevanje za posao, a haljina se nameće kao idealan izbor kada temperature vani porastu. Jednostavna i uvijek s dozom elegancije, haljina je bezvremenski klasik kojemu se uvijek rado vraćamo, čak i kad je riječ o poslovnim kombinacijama.

High street ponuda naših omiljenih brendova ni ove nas sezone nije razočarala, a u kolekcijama se mogu pronaći razni modeli haljina za sve prigode. Osim što je savršeni spoj udobnosti i elegancije, haljina je vrlo praktična te je idealan odabir u svim onima trenucima kada ne znamo što odjenuti.

Kad je riječ o poslovnom looku, savršen izbor su svestrane košulja-haljine, kao i rustikalne haljine od lana koje su i ove sezone pronašle svoje mjesto u brojnim kolekcijama. Ako tražiš nove modele koji će unijeti dozu osvježenja u tvoju poslovnu garderobu, u nastavku pogledaj neke od naših prijedloga. Pretražile smo što brendovi nude, a iz aktualnih smo kolekcija izdvojile najljepše haljine za posao koje ćeš moći nositi i u toplijim danima koji su pred nama.

COS - 99 €

Image

COS - 89 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 59,99 €

Image

H&M - 69,99 €

Image

H&M - 22,99 €

Image

Mango - 45,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Zara

Image
EVENT GODINE

Tulum godine za 20. rođendan RTL-a! Pogledajte raskošne fotografije zabave za pamćenje