ZA SVAKI STIL I PRIGODU

U trgovine su stigle neodoljive haljine s volanima zbog kojih jedva čekamo ljeto

Ako je suditi prema aktualnoj ponudi popularnih brendova, haljine s volanima ovog će ljeta biti jedan od najpoželjnijih komada za kreiranje upečatljivih ljetnih kombinacija

Haljine s volanima
Foto: Zara

Kad je riječ o modi i modnim trendovima, svaka nova sezona donosi neke zanimljive novitete, ali nas i vraća dobrim starim favoritima među kojima posebno mjesto zauzimaju haljine.

Image
EFEKTNE I ŽENSTVENE

Maksi suknje u 13 trendi modela za proljeće

Uvijek s dozom ženstvenosti i elegancije, haljine su jedan od onih komada koji će se s lakoćom prilagoditi svakom stilu i prilici. Kolekcije za proljeće i ljeto donijele su mnoštvo prekrasnih modela koji izgledaju uistinu neodoljivo. Posebnu pažnju privlače romantični modeli, poput šarmantnih haljina s volanima. Ako je suditi prema aktualnoj ponudi popularnih brendova, upravo će haljine s volanima ovog ljeta biti jedan od najpoželjnijih komada za kreiranje upečatljivih ljetnih kombinacija.

Haljine s volanima izuzetno su efektne, a već su ih 'isfurale' i brojne influencerice. Svakih se nekoliko sezona vraćaju u modu, a za ljetne dane su savršen izbor. Ženstvene su i romantične te će podići svaki look, a odlično će izgledati u spoju sa sandalama ili špagericama.

Ove sezone volani dolaze u različitim varijantama – oko struka, izreza ili na rukavima pa će svatko s lakoćom pronaći svoj savršeni model. Haljine s volanima mogu se nositi na različite načine i u brojnim prigodama te su idealan dodatak svakom ormaru. U potrazi za onim najljepšim modelima, istražile smo kolekcije omiljenih brendova, a neke od favorita izdvajamo u nastavku.

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 40,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

Mango - 99,99 €

Image

Mango - 45,99 €

Image

Reserved - 45,99 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 59,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Zara

Image
VELIKA SUBOTA

Zagrebačka špica: Dominirale su proljetne kombinacije, a Mirela Holy odabrala je omiljenu boju