Gdje nestaju čarape jedno je od pitanja na koje nema odgovora. Domaći brend zgodno je doskočio tom problemu

Kamo odlaze izgubljene čarape jedno je od najvećih misterija na koje čovječanstvo bezuspješno nastoji pronaći odgovor. Zato su Darja i Filip odlučili toj enigmi doskočiti malo drugačijom kolekcijom

Gdje nestaju čarape jedno je od pitanja na koje nema odgovora. Domaći brend zgodno je doskočio tom problemu

Postoje li u našim ladicama neki neistraženi ponori koji nemilice gutaju stvari? Otimaju li ih nepovratno bubnjevi perilica za rublje ili pak neoprezno upadaju u misteriozne crne rupe koje se nasumično otvaraju u našim kupaonicama? A možda, ipak, svoj par napuštaju svojevoljno? 

HYPERsocks, domaći brend dizajnerskih čarapa iza kojeg stoje Dorja Horvatić i Filip Eterović, o kojima smo već pisali , tom je vječitom pitanju odlučio doskočiti jednom posebnom kolekcijom.

shimmer fallbackNjihova treća kolekcija sastoji se od pojednačnih čarapa koje kombinirate kako god želite. Da, to znači da možete kupiti samo jednu čarapu!  Svoju ladicu možete popuniti s jednom, dvije, tri, četiri ili pet čarapa, ne brinući se više hoće li se jedna iz tandema izgubiti.

Kolekcija se bazira na neopterećenom mix&match sistemu i omogućuje da s pet različitih pojedinačnih čarapa postignete čak 10 različitih kombinacija. Možete birati čarape ukrašene razigranim motivom slova, prugama, cik-cak linijama ili  geometrijskim motivima. Bilo da se odlučite za raspareni ili spareni styling, a kao i u svim prijašnjim kolekcijama, sve čarape su unisex te dolaze u dvije veličine (37-40 i 41-44). 

shimmer fallbackŠarene i rasparene čarape jedan su od načina na koji HYPERsocks slavi ljepotu koja se krije u različitostima, ali i jedan od globalno prepoznatog simbola Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom koji se svake godine obilježava 21. ožujka. Rasparene čarape su jednostavni podsjetnik na to koliko smo istovremeno različiti, ali i jednaki.

shimmer fallback"Rasparene čarape poticaj su da na različitosti ne gledamo kao na prijetnju već kao na blago jer upravo oni drugačiji često obogate naša srca. Povodom Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom donirali smo 200 čarapa Udruzi za sindrom Down-Zagreb, a u akciju za pomoć osobama s Down sindromom možete uključiti donacijom - i nositi svoje rasparene čarape s ponosom.  Svojim velikodušnim doprinosom akciji se priključila i tvornica Miro u kojoj izrađujemo sve svoje čarape", poručili su Darja i Filip.

Napiši nam u komentarima što misliš o ovoj posebnoj kolekciji čarapa. 

shimmer fallback


Image

Saznale smo sve o domaćem brendu šašavih dizajnerskih čarapica iza kojeg stoji genijalni dvojac

Image
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.