Dva jednostavna načina kako ukloniti mrlje od tekućeg pudera s odjeće

Omiljeni komad odjeće ima mrlje od tekućeg pudera, a vi ne znate kako ih efikasno ukloniti? Dva jednostavna načina otkrijte u nastavku

Dva jednostavna načina kako ukloniti mrlje od tekućeg pudera s odjeće

Jutarnja žurba i šminkanje kombinacija su koja nerijetko završava mrljama na odjeći. Ponekad, čak i ako nismo u žurbi, može se dogoditi da tekući puder ili korektor zalutaju na omiljeni komad odjeće i zamrljaju ga. Što učiniti kada se to dogodi i kako ukloniti mrlje od tekućeg pudera?

shimmer fallback


(FOTO: Pixabay)

Kada tražite način kako ukloniti mrlje od tekućeg pudera bilo bi dobro znati formulu i pudera. Ako puder ne sadrži ulje, a takvi su još na tržištu poznati i kao oil free, dovoljno je na mrlju nanijeti malo pjene za brijanje koja će uspješno ukloniti mrlju. 

Ako su mrlje nastale od pudera na bazi ulja, preporučljivo je na mrlje nanijeti detrdžent za suđe koji će svojim sastojcima bolje 'razbiti' formulaciju pudera. Prije odijevanja odjeće na kojoj su bile mrlje od tekućeg pudera, pričekajte da se osuši, a ako ste ove trikove uspješno primijenili, nakon sušenja bi vaši odjevni predmeti trebali biti kao novi. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.