Diane Keaton postala je modna influencerica i mislimo da je odlična u tome!

Zbog elegancije i ljubavi prema modi Diane se čak usporedila s Karlom Lagerfeldom, a mi se apsolutno slažemo s tom usporedbom!

Diane Keaton postala je modna influencerica i mislimo da je odlična u tome!

Diane Keaton nedavno je otkrila hashtag #OOTD, ili Outfit of the day (Modna kombinacija dana), te počela objavljivati selfije zbog kojih joj profil izgleda bolje od većine modnih blogera. 


Zaštitni znak glumice definitivno su postale dolčevite, odjela, široki remeni oko pasa te fedora šeširi. U kombinacijama dosljedno slijedi pravilo crno-bijele elegancije, a zbog toga se sama čak usporedila s kraljem mode, Karlom Lagerfeldom. Diane također voli marame koje mota visoko oko vrata, a često se odijeva i u karirane uzorke, no amo ako su, naravno, u crno bijeloj varijanti. Kada se odlučuje za boje, glumica uglavnom bira smeđe nijanse, uglavnom za kapute ili poneke elegantne cipele te sakoe.


Ova žena ima 73 godine i najbolji je dokaz da možeš izgledati elegantno te postati prava modna influencerica u bilo kojoj životnoj dobi. Zbog toga je obožavamo, a jednim pogledom ne njen Instagram profil sigurno ćeš se i ti zaljubiti u njezin modni izričaj.