Decentna Jill, otmjena Melania ili provokativna Michelle: Čiji ti je stil bolji?

Dok iščekujemo rezultate predsjedničkih izbora u SAD-u odlučile smo se prisjetiti modnog stila Michelle Obame, Melanie Trump i Jill Biden

Decentna Jill, otmjena Melania ili provokativna Michelle: Čiji ti je stil bolji?

U tijeku je prebrojavanje glasova na najvažnijim i najpraćenijim predsjedničkim izborima u svijetu, onima u SAD-u, naravno. Nakon četiri godine vladavine Donalda Trumpa došlo je vrijeme za ponovno biranje predsjednika najmoćnije nacije svijeta, a sudeći po svemu ova će predsjednička utrka biti najnapetija u modernoj povijesti. 

Image

Melania Trump od ljubiteljice kiča postala je kraljica elegancije: Evo kako je tekao stilski razvoj prve dame Amerike

Naime, demokratski kandidat Joe Biden i njegov suparnik, republikanski kandidat Donald Trump, iznimno su blizu po broju osvojenih glasova, pa će samo nijanse odlučiti koji će postati novi predsjednik SAD-a. Mi smo se odlučile prisjetiti modnog stila supruga bivšeg predsjednika Obame, sadašnjeg predsjednika Trumpa i potencijalnog budućeg predsjednika Bidena. 


Michelle Obama bila je osam godina Prva dama SAD-a i u tom se periodu profilirala kao modna ikona koju mnogi i danas obožavaju. Njezin stil modni stručnjaci opisuju kao ekstravagantan i atipičan za jednu ženu političara. Michelle je tako poznata kao ljubiteljica skupocjenih dizajnerskih haljina, šljokica i žarkih boja. Tijekom osam godina koliko je njezin suprug bio predsjednik, Michelle je više puta iznenadila svojim modnim izborom, a do danas ju smatraju Prvom damom s najviše stila. 


S druge pak strane, Melania Trump, još uvijek aktualna Prva dama SAD-a, je prema mišljenju mnogih najljepša u cijeloj povijesti Prvih dama. Ova bivša slovenska manekenka od prvog je dana "furala" elegantan, odmjeren modni stil koji zrači ženstvenošću i elegancijom. S obzirom na to da ima sjajno tijelo, Melania je svoju figuru nerijetko isticala svečanim haljinama i uskim kompletićima, ali je istovremeno uvijek bila oprezna da ne bude vulgarna. 


Na kraju dolazimo do Jill Biden, žene koja do sada nema službenu titulu u svijetu američke politike, ali smo ju proteklih mjeseci za vrijeme predsjedničke kampanje malo bolje upoznali. Jill još uvijek nema hrpu stilista koji paze na svaki njezin styling, već se odijeva sama. Nazvali bismo ju modnom klasičarkom i konzervativkom koja se odijeva decentno i samozatajno, u skladu sa svojim godinama. 

U nastavku pogledaj neke od upečatljivih lookova ove tri velike dame američke politike. 

Melania Trump po mnogima je najljepša Prva dama SAD-a

Melania je poznata po klasičnim krojevima i elegantnim kreacijama

S obzirom da je nekoć bila model, Melania i dalje voli naglasiti svoju fantastičnu liniju

Gdje god se pojavila Melania uvijek zadivljuje svojim modnim stilom

Bivša Prva dama Michelle Obama za mnoge je modna ikona

Michelle se nikada nije bojala eksperimentirati s modom

Michelle jako voli šljokaste detalje i žarke boje

Svojim mladenačkim stilom odijevanja Michelle je oduševila svijet

Supruga Joea Bidena, Jill Biden modna je konzervativka

Jill Biden većinom igra na sigurno kada je riječ o odjevnim kombinacijama

Ipak ova dama voli se poigravati s uzorcima

Neki stil Jill Biden uspoređuju s onim Brigitte Macron

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.