RAVNE I S POTPETICOM

Crvene cipele su najpoželjniji komad sezone – privlače pažnju

Osim na odjevnim komadima, upečatljiva crvena boja ovog proljeća dolazi i u spoju s modnim dodacima, a posebnu pažnju privlače – crvene cipele

crvene_cipele.PNG
Foto: Zara

Proljetna sezona nam je donijela mnoštvo zanimljivih modnih trendova te vladavinu upečatljivih boja i razigranih uzoraka. Jedan od najistaknutijih trendova je dominacija crvene boje koja je ovog proljeća popularnija nego ikad te je zavladala i proljetnim kolekcijama mnogih modnih brendova.

Image
ŽENE JE OBOŽAVAJU

Zara ima fantastične komade u upečatljivoj crvenoj boji

Osim na odjevnim komadima, upečatljiva crvena boja ovog proljeća dolazi i u spoju s modnim dodacima, a posebnu pažnju privlače – crvene cipele. Efektne i tredi, cipele u crvenim nijansama posljednjih su se tjedana našle u ponudi gotovo svakog brenda, a izgledaju uistinu neodoljivo.

Da je riječ o novom mikro trendu uvjerile su nas i brojne trendseterice koje su već vješto isfurale ovaj trend u svojim svakodnevnim kombinacijama. Od crvenih balerinki pa do sveprisutnih 'mary jane' modela, čini se da će upravo cipele u crvenim nijansama biti jedan od najpoželjnijih komada ovog proljeća.

Crvene cipele su idealan dodatak proljetnoj garderobi te će začiniti i one najjednostavnije kombinacije, a trendi modeli mogu se pronaći u ponudi brendova kao što su Mango i Zara. Dolaze u spoju s neodoljivim detaljima i djelu uistinu jako stylish i šik. U raskošnoj ponudi svatko će s lakoćom pronaći svoj savršeni par crvenih cipela za proljeće, a one najljepše modele iz proljetnih kolekcija donosimo u nastavku.

COS, 125 eur

Image

COS, 175 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Pull and Bear, 26 eur

Image

Pull and Bear, 26 eur

Image

Pull and Bear, 26 eur

Image

Pull and Bear, 26 eur

Image

Pull and Bear, 30 eur

Image

Stradivarius, 30 eur

Image

Stradivarius, 28 eur

Image

Stradivarius, 26 eur

Image

Stradivarius, 30 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 30 eur

Image
Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija