Badići ili skulpture? Uz ove neobične kupaće kostime bit ćeš zvijezda plaže

To što je već kraj srpnja ne znači da smo se do kraja opskrbile ovogodišnjom kolekcijom kupaćih kostima. Još uvijek stignemo kupiti neki prekrasan model, a upravo neodoljivi badići su oni brenda Maygel Coronel

Badići ili skulpture? Uz ove neobične kupaće kostime bit ćeš zvijezda plaže

Osnovan na Karibima, Maygel Coronel brend je kupaćih kostima kakve još nismo imale priliku nositi. Stvoren s idejom profinjene ženstvenosti začinjene neobičnim detaljima, ovaj je luksuzni brend kupaćih kostima pokorio svijet, a mi smo se oduševile kada smo vidjele modele badića koje imaju u svojoj ponudi.

Image

Pronašle smo najljepše modele kupaćih kostima za žene s oblinama


S puf rukavima, remenjem, velikim volanima i naborima – badići Maygel Coronel više nalikuju na umjetnička djela nego na klasične bikinije i jednodijelne kostime i zbog toga ih obožavamo.


Kupaći kostimi već godinama nisu samo odjevni predmeti u kojima skačemo u more već fashion statement komadi koji pričaju našu modnu priču svijetu. S obzirom na to, nije ni čudo da im dizajneri pružaju sve više i više pažnje, a osnivačica ovog brenda, Kolumbijka Maygel, toga je itekako svjesna pa je stvorila kolekciju odjeće za kupanje kakva se rijetko viđa.


Uz obilje neobičnih detalja i krojeva te prigušenu paletu tonova boja, ova je swimwear kolekcija drugačija od bilo koje druge. Ona ne igra na seksepil već na zrelu ženstvenost i posebnost. Modeli su prilagođeni svim figurama i veličinama, a filozofija brenda je stvarati komade odjeće prikladne za dugotrajan život pod suncem.


Badići se izrađuju u Kolumbiji i eko su friendly, a u ponudi Maygel Coronel mogu se naći još i haljine za plažu, bluze te rajfovi. Realno – svi komadi potrebni za savršeni ljetni look.

Bikini s visokim gaćicama i topom s raskošnim naramenicama - 1500 kuna

Image

Jednodijelni kupaći kostim s pojasom i puf rukavima - 2087 kuna

Image

Dvodijelni kupaći kostim s topom na jedno rame - 1370 kuna

Image

Jednodijelni kupaći kostim s jednim dugim rukavom s volanima - 1826 kuna

Image

Jednodijelni kupaći kostim s detaljem na ramenu i vezanjem na prsima - 1794 kune

Image

Neobičan jednodijelni badić sa spuštenim puf rukavima - 1957 kuna

Image

Bikini s topom s voluminoznim detaljima - 1663 kune

Image

Jednodijelni kupaći kostim s puf rukavima s detaljima - 1826 kuna

Image

Bikini s visokim gaćicama i topom na vezanje u čvor i volanima - 1794 kune

Image

Jednodijelni kupaći kostim s velikim puf rukavima s naborima - 2087 kuna

Image