Zašto on mrzi felacio? Saznaj sve razloge!

Neki muškarci ih obožavaju, no drugi i ne baš...

Zašto on mrzi felacio? Saznaj sve razloge!

Koliko ga neki muškarci obožavali i zaklinjali se da ne mogu bez njega ima i onih koji zaista ne vole oralni seks. Mislim, primati ga (iako je i tema razloga zašto ga ne žele davati isto veoma zanimljiva).

Muškarci su, kao i mi žene, različiti, pa tako neki naprosto ne vole felacio. Ono što je mene zanimalo je – zbog čega. Upravo sam zato popričala s više njih i saznala koji su točno razlozi zbog kojih pod svaku cijenu izbjegavaju da im se žena ustima približi njihovom "ponosu". Evo što su rekli:

Zubi
Ne iznenađuje što mnogi muškarci mrze oralni seks baš zbog zubića partnerice. Neki od njih imaju ekstremno osjetljiv penis, pa čak ni najbolja i najstrpljivije kazana uputstva što i kako ne mogu prevladati zakone fizike, pa se zubi prije ili kasnije uključe u cijelu stvar - a to je veliki NE za neke od muškaraca.

Radije bi ga stavio negdje drugdje
Neki od muškaraca s kojima sam pričala uopće ne vide svrhu oralnog seksa. Čemu to, kad bi ga oni radije stavili na neko drugo toplo i vlažno mjesto. I zapravo se često cijelo vrijeme za oralnog seksa pitaju kad će doći do konkretne akcije.

Izostanak orgazma
Suprotno uvriježenom mišljenju, neki muškarci naprosto ne mogu doživjeti orgazam samo od felacija. Jedan naš sugovornik je rekao kako nikada nije doživio orgazam na taj način i ne zato što nije dovoljno isprobavao ili jer partnerice nisu bile dovoljno dobre u tome. Njega naprosto taj čin ne može dovesti do vrhunca.

Grižnja savjesti
Neki muškarci bore se s prihvaćanjem činjenice da neke žene zaista uživaju u pružanju oralnog seksa. Oni znaju da mnoge žene vjerojatno uživaju u tome ali oni se u toj situaciji osjećaju kao da ih iskorištavaju ili kao da to partnerica radi samo zato što se to očekuje od nje.


Oralni je tlaka
Nekoliko naših sugovornika je otkrilo kako jednostavno ne mogu uživati u oralnom seksu (a niti svršiti) ako primijete da je ženi to samo nešto što želi čim prije obaviti kako bi se riješila te tlake. Najgore od svega im je pitanje "Možeš li se požuriti?" - misli se na orgazam jer joj više nije do pružanja oralnog seksa.

Neke žene nisu dobre u oralnom seksu
Većina naših tipova se složila da mnoge žene zapravo ne znaju što rade kada je riječ o oralnom obrađivanju njihove alatke. Najčešći problemi su - nedostatak kreativnosti i stalno ponavljanje samo istih pokreta (samo gore-dolje ustima), nekorištenje ruku istovremeno, korištenje zubi...


Naprosto je predobro
Da, dobro si pročitala. Nekim muškarcima je oralni seks toliko dobar da to teško mogu podnijeti - do te mjere da ga izbjegavaju. Nema baš puno smisla, ali tako je. Muškarcima s osjetljivim penisom oralni seks može biti totalni "overload" za sva osjetila, a to pak je previše nego što mogu podnijeti, pa im je bolje izbjeći to kada mogu.

Kriva je "mizofonija"
Ovo je još jedan razlog za "vjerovali ili ne" rubriku. Više naših sugovornika je reklo kako im je zvuk oralnog seksa pomalo odbojan, a jedan je čak rekao kako određeni zvukovi izazivaju bijes u njemu. Disanje na usta kod začepljenog nosa od prehlade i mljackanje kod jedenja, primjerice. A tu je i taj zvuk oralnog seksa koji je kombinacija mljackanja i stenjanja (da ne govorimo o zvukovima koji se pojave ako penis ode preduboko).