Razotkrij ga

Sumnjaš u njega? Ovo znakovi otkrit će ti vara li te

Ženska intuicija moćan je alat, no ako i dalje ne vjeruješ svom unutarnjem osjećaju, obrati pažnju na ovih nekoliko znakova koji će ga razotkriti

nojan-namdar-a3RhaDG_pNM-unsplash.jpg
Foto: Pexels

Strahuješ da te dragi vara i nikako se ne možeš riješiti sumnje? On te uvjerava da je sve u redu i da umišljaš, no onaj glasić u tebi ne da ti mira. Ne ignoriraj ga. Poslušaj svoju intuiciju, ona je najmoćnije oružje koje imaš te obrati pažnju na ovih nekoliko znakova koje su za Today.com otkrili psihologinja Marcella Bakur i privatni istražitelj i bivši policajac Raymond B. Green, a koji mogu biti pokazatelji da tvoj frajer ima drugu.

Image
Knjiga tjedna

Kako preživjeti nevjeru - priča o preljubu jest priča o našim odnosima s drugima

Image
Foto: Pexels

Ako ih prepoznaš kod svog partnera, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Možda ti neće još dugi biti dragi, ali ne brini. Preboljet ćeš ga. Nije jedini frajer na svijetu, a definitivno ni najbolji . Da je, ne bi čitala ovaj članak. Prevare su danas vrlo česte, no to ne znači da trebaš ostati u vezi s varalicom. Zaslužuješ puno bolje.

Obasipa te poklonima

Bez ikakvog povoda ti kupuje poklone, a to prije nije činio? Lako je moguće da ima grinju savjesti zbog nevjere i pokloni mu donekle umiruju savjest. Možda je i pažljiviji prema tebi i brine o tvojim potrebama više, no inače. Povod ovakvom ponašanju također je osjećaj krivnje, odnosno grižnja savjesti.

Često inicira svađe s tobom

Možda je vrlo proračunat i započinje svađe kako bi stvorio alibi da se nađe s ljubavnicom. Teatralno će izaći van, a ti ćeš misliti da je to učinio zato što ste se posvađali. Drugi uzrok čestim svađama iskreniji je od prvoga. Tvoj partner se nosi s pomiješanim emocijama koje osjeća zbog toga što te izdao. Kada se svađate, u afektu često spominje prekid i rečenice poput: "Ako ti ne odgovaram, nađi si boljega".

Image
Foto: Pexels

Promijenio je glazbeni ukus

Imali ste sličan glazbeni ukus, zajedno išli na rock koncerte, a on u posljednje vrijeme stalno sluša elektronsku glazbu. Razlog može biti osoba s kojom te vara. Prilagođava se njezinom glazbenom ukusu i sviđa mu se sve što je vezano u nju pa tako i muzika koja mu je do sada bila totalno strana.

Image
Foto: Pexels

Neprestano kritizira određenu osobu

Ovo je jedan od očitijih znakova da upravo prema toj osobi gaji simpatije ili je s njom u vezi, a tebe nastoji navesti na lažni trag. Uvjeriti te da mu, primjerice, tvoja frendica nije ni zanimljiva a kamoli privlačna.

Image
Foto: Profimedia.hr

Promijenio je način govora

Vokabular je obogatio novim frazama i poštapalicama (koje je "pokupio" od osobe s kojom ima aferu, odnosno provodi puno vremena). Želiš li otići korak dalje, obrati pažnju na njegov naglasak. Skloni smo pokupiti naglasak od osoba s kojima se družimo. Samo ga dobro slušaj i vrlo lako ćeš otkriti govori li ti istinu ili ne, o tome gdje je bio.

Image
Foto: Pexels