Sexting – nauči kako napaliti dečka porukama

Seksi poruke ne moraju biti proste ni vulgarne, a mogu učiniti čuda za tvoj i partnerov seksualni odnos. Uz ove savjete postat ćeš prava stručnjakinja za sexting

Sexting – nauči kako napaliti dečka porukama

Ako ti nikada nije bilo ugodno slati seksi poruke dečku, nisi jedina. Većina nas ima određenih unutarnjih kočnica, a možda i misliš da su takve stvari rezervirane samo za stvarno ''zločeste'' cure.

Ali slanje vrućih poruka – ili sexting (sexy texting), sasvim je normalna stvar, pogotovo ako si u vezi. Pred svojim dečkom ne bi se trebala sramiti ničega, a vaš seksualni život može procvjetati samo kada se potpuno opustite. Vruće poruke služe upravo tome.

One su sjajan način da se počnete seksualno opuštati jedno pred drugim, a bude maštu, znatiželju i libido, sve što vam treba da 'zapalite vatricu' prije romantičnog susreta. Vjeruj nam, ovo je odlična metoda poboljšavanja vaše seksualne komunikacije i intimnosti.

No, kod slanja takvih poruka ipak treba imati na umu određene smjernice kako ipak ne bi sebi ili dečku stvorila određenu nelagodu. Kad savladaš sve trikove, sigurno ćeš znati uspješno napaliti sebe i dečka i to samo porukama, ali i navesti ga da jedva čeka još.

Pričaj o tome s dečkom prije nego kreneš s vrućim porukama

Prvi savjet je da daš dečku neke naznake o porukama koje mu namjeravaš slati. Na ovaj način izbjeći ćeš sva potencijalna neugodna iznenađenja koja bi se mogla javiti ako mu nikada prije nisi slala ništa slično. A također ćeš izbjeći situacije u kojima bi tvoj dečko ovakvu poruku mogao primiti u nepovoljno vrijeme, kao na primjer prilikom poslovnog sastanka.

Uvijek ostani u svojoj zoni komfora

Ne moraš u prvoj poruci postati porno zvijezda i sasuti dečku sve prljave misli i rečenice koje mu nikada prije nisi rekla. Svaki puta kada pošalješ takvu poruku postaješ na neki način ranjiva. Zato je za početak najbolje držati se već provjerenih misli i rečenica. Jednostavno, počni pisati sve ono što ti već sad nije neugodno reći dečku u krevetu. Jednom kada se dovoljno opustite i kada savladaš tehniku sextanja, možeš se razmahati i otkrivati ili najavljivati svom partneru svašta. Do tada je najbolje pisati sve ono što želiš i što ti je ugodno, i ništa više od toga.

Počni polako

Cilj sextinga je pripremiti partnera i sebe na susret koji je pred vama, i dodatno ga začinite. Stoga pokušaj da tvoje male prljave porukice ostanu upravo to – samo malo prljave. One bi trebale služiti izgradnji seksualne napetosti, i stoga ne bi trebale biti previše otkrivajuće u startu. Najbolje je počesti s rečenicom tipa: ''Sanjala sam te sinoć i od tada ne mogu prestati misliti na tebe. Jedva čekam osjetiti tvoje meke usne na svojima.''

Provociraj ga, ali samo malo

Daj mu nešto čemu se može veseliti. Cilj ovih poruka je stvoriti veo misterije zbog kojeg će jedva čekati vaš susret. Ponudi mu nešto da mu zagolica maštu, no ostavi mu malo materijala za fantaziranje. To češ najbolje postići ako mu pošalješ nešto poput: ''Kada bi samo mogao vidjeti što trenutno nosim na sebi... svilenkasto je i proteže se skroz do vrha mog bedra... Baš popravljam to mjesto tako da ti pišem samo jednom rukom...''

Daj mu nešto konkretno čemu se može veseliti

Pošalji mu par poruka kroz dan u kojima mu govoriš što ćeš mu raditi ili što želiš da on radi tebi. Tu i tamo mu možeš poslati i neku seksi fotku, ali pazi da ne pretjeraš. Reci mu da ga čekaš doma gola i da jedva čekaš da dođe u tebe. Ili da ćeš ga dočekati na ulaznim vratima i da bi od uzbuđenja odmah mogla pasti na koljena.''

Probudi mu neka seksi sjećanja

Piši mu o stvarima koje ste već radili. To može biti nešto što je njemu bilo posebno seksi, a može biti i situacija u kojoj si ti iznimno uživala. Što god da mu napišeš automatski će se uzbuditi, početi zamišljati tu istu situaciju, a mašta će ga sigurno odvesti i mnogo dalje od toga. Pripremi se za potpuno nove seksi uspomene kad se sretnete.

Daj mu mnogo popratnih informacija

Nije samo važno ono što pišeš, već i ono što on odgovara. Osvrni se na svaku njegovu poruku. Daj mu do znanja da ti se sviđa upravo to što ti je napisao. Na taj način oboje ćete se jednako zagrijati i sigurno će nestati sva neugoda između vas, ako je je ikad i bilo.

Ne podcjenjuj moć seksi fotografije, ali ih šalji s oprezom

Seksi fotografija vrlo je moćan faktor kod sextinga. Ona može u najkraćem roku probuditi maštu i želju tvog partnera. No pazi da fotografije nisu previše eksplicitne i da imaš dobru zaštitu na mobitelu.
Nikad nemoj slati poruke prerano u vezi, pogotovo ako još uvijek ne vjeruješ dovoljno partneru. Fotografija ruba tvojih gaćica ili naramenice grudnjaka može učiniti mnogo više nego konkretna fotografija genitalija.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.