Za obostrani užitak

'Uzdignuti čarobnjak': Vruća poza u kojoj je eksplozivan vrhunac zagarantiran

Često znamo čuti za lude nove seks položaje, ali ovaj doista nije toliko zahtjevan, a vrlo je efikasan za postizanje orgazma i žena i muškaraca. 'Uzdignuti čarobnjak' tako vas oboje ima moć podići do novih razina zadovoljstva

profimedia-0295888771.jpg
Foto: Profimedia

Tražiš nešto novo i uzbudljivo za vruće seksi igrice sa svojim frajerom? Imamo ideju – isprobajte još danas pozu 'uzdignutog čarobnjaka'. Naime, ova je poza slična onoj poze mosta iz klasičnih yoga asana, ali je prilagođena postizanju snažnih orgazama, pa vjerujemo kako će se i tebi i tvom partneru itekako svidjeti. Jednostavna za izvedbu, udobna na 'duže staze' i odlična za sagorijevanje kalorija pri seksanju, ova će ti neobična poza za koju možda još nikad nisi čula definitivno postati među najdražima ovog ljeta.

Image
Uža za vrhunce

Školjka - poza koja će zadovoljiti i tebe i njega

Kako izvesti ovu pozu?

Kao što smo i rekle, ne radi se o kompliciranom Kama Sutra položaju koji zahtijeva vanserijski široke bokove ili mnogo snage u rukama, već o jednostavnoj pozi u kojoj ti ležiš na leđima s kukovima podignutima u zraku, dok su ti ramena i stopala na krevetu ili podu. Tvoj partner istovremeno penetrira u tebe klečeći na koljenima među tvojim nogama, a rukama ti prilagođava visinu kukova kako bi imao kompletnu kontrolu nad dubinom i intenzitetom penetracije. Nije komplicirano, ali je jako učinkovito ukoliko oboje želite doživjeti eksplozivne orgazme.

shimmer fallback

U nastavku ti donosimo još nekoliko razloga zašto bi 'uzdignutog čarobnjaka' trebala isprobati čim prije, kao i nekoliko prijedloga za modificirane verzije ove poze.

Prednosti poze 'uzdignuti čarobnjak'

Za početak ćemo reći da je ova poza apsolutno savršena za sve one koji vole duboku penetraciju. Ukoliko uživaš u tome da partnera osjetiš u sebi jako, jako duboko – ova će te poza oduševiti i doista uzdignuti na nove razine seksualnog zadovoljstva. Partner će ti se osjećati dominantno, a pri tome će moći određivati brzinu, tempo i dubinu penetracije te će lako moći prilagoditi tempo ulazaka u tebe točno onako kako ti odgovara.

Uz to, ženama će se svidjeti i to što ova poza pruža jako lak pristup klitorisu. Možeš ga stimulirati sama, a možeš i svom partneru prepustiti tu čast, posve je svejedno. S obzirom da su ti u ovoj pozi leđa nježno u luku, klitoris je savršeno pozicioniran za laku stimulaciju prstima i rukom, a ako ste ti i partner otvoreni i za igranje sa seks igračkama, odlično će ti u ovoj pozi poslužiti i vibrator. Uz duboku penetraciju i simultanu stimulaciju klitorisa trebala bi svršiti brzo i intenzivno.

Također, mnogim se parovima sviđa gledati se u ovoj pozi u ogledalu, pa ako imaš pored kreveta veliko zrcalo, svakako ga iskoristi i za vizualan podražaj. Uz sve to, dobro je znati i da se radi o fizički nezahtjevnom seks položaju koji se može prilagoditi različitim tipovima tijela i fizičke spreme, pa se nitko izvodeći ovu pozu ne mora jako umoriti.

shimmer fallback

Različite varijacije

Ako nisi vježbala u zadnje vrijeme ili ne voliš seks položaje koji više djeluju kao crossfit trening nego kao vođenje ljubavi, isprobaj ove dvije varijacije poze 'uzdignuti čarobnjak' – nećeš se razočarati jer je jedna laganija, a jedna, za one napredne, malo teža.

'Čarobnjak u zagrljaju'

Ova varijacije poze jednostavno znači da imaš leđa, odnosno ramena utisnuta u madrac, dok su ti kukovi u zraku, a nogama si obgrlila torzo svog partnera koji penetrira u tebe. Iako je ovo fizički malo zahtjevnija poza od početnog položaja 'uzdignutog čarobnjaka', pruža jako puno zadovoljstva za oba partnera, a u ovom položaju žena stiskom nogu može dodatno dati partneru na znanje sviđa li joj se dubina i tempo penetracije ili ne.

'Izokrenuti čarobnjak'

Odlična opcija za sve one kojima je teško držati kukove toliko dugo u zraku je i ta da jednostavno okreneš pozu u stojeću varijantu. Tvoj partner neka uspravno stoji, a ti stani ispred njega i zatim se 'prelomi' u struku i rukama se primi za pod, dok ti zdjelica i stražnjica ostaju visoko gore. Ova poza sliči onoj 'psa prema dolje' u yogi. Partner neka straga u tebe penetrira držeći te za bokove. U ovom položaju bit ćeš jako uska, pa će i tvoj muškarac vrlo vjerojatno brzo doživjeti orgazam.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.