Seks ga razotkriva

Pročitaj ga pod plahtama: Znakovi koji otkrivaju da te više ne voli

To što želi spavati s tobom, ne znači nužno da te voli i da želi biti intiman s tobom. Seks i intima nisu uvijek u istoj košari...

pexels-olha-ruskykh-6454664.jpg
Foto: Pexels

Voditi ljubav i upražnjavati seks mogu biti dvije sasvim različite stvari i to znaš. No, postoje situacije u kojima shvatiš da dijeliš život i krevet s muškarcem koji te više ne voli i da se ono što je nekada bilo vođenje ljubavi s njegove strane pretvorilo u čisti seks bez emocija.

Image
Foto: Pexels

Takva saznanju su bolna, no bitno je suočiti se s njima i maknuti se iz veze u kojoj više ne dobivaš ono što zaslužuješ ili je nazvati pravim imenom. U svakom slučaju, ti odlučuješ i napravi ono što je najbolje za tebe. U nastavku ti donosimo sedam znakova koji će njegove osjećaje razotkriti i pod plahtama. To su na prvi pogled sitnice, no one puno govore o njegovim emocijama prema tebi. Ne ignoriraj ih i ne opravdavaj ga razno raznim izgovorima poput onoga da tvoj dragi prolazi kroz težak period u životu pa je živčan ili da si ga naljutila jer si pogrešno gorivo natočila u auto.

Image
Ah taj libido!

Znaš li kako se seksualna želja mijenja s godinama?

Istina, on će i ljut htjeti spavati s tobom, dok ti vjerojatno u takvom raspoloženju nećeš biti raspoložena za akciju. U tome i je ključna razlika između nas i njih. Oni su, čast iznimkama, uvijek raspoloženi za seks, čak i s osobom koju su nekada voljeli, a sada za nju ne osjećaju ništa. Ovo zvuči dosta grubo i moglo bi se protumačiti kao generaliziranje, ali činjenica je da drugačije gledamo na spolni odnos.To što želi spavati s tobom, ne znači nužno da te voli i da želi biti intiman s tobom. Seks i intima nisu uvijek u istoj košari.

Izbjegava kontakt očima

Izreka kaže - oči ne lažu i to je istina. Kroz pogled se dublje povezujete, on otkriva strast, naklonost, ljubav. Intiman je. Ako te tvoj dragi za vrijeme seksualnog odnosa izbjegava pogledati u oči, ako odluta u neki svoj svijet i ako si primijetila da si puno češće no prije u doggy pozi ili nekoj drugoj u kojoj, kako bi ga pogledala u oči riskiraš iščašiti vrat, vrijeme je za ozbiljan razgovor.

Image
Foto: Pexels

Nije mu bitan tvoj užitak

Za razliku od ranije kada mu je tvoj klitoris bio vrlo zanimljiv i kada je obožavao dovesti te do vrhunca i gledati te kako uživaš i prije no što je ušao u tebe, sada je situacija potpuno drugačija. Na brzinu i nepažljivo, možda i grubo će te ljubiti i dirati, sve s ciljem kako bi te pripremio za penetraciju. Ne zbog tebe, nego zbog sebe. I dok si mu se nekada potpuno prepuštala, sada se braniš i umjesto jače, govoriš lakše, nježnije, sporije. Dovoljno je da poslušaš sebe i znat ćeš na čemu si.

Image
Foto: Pexels

Poze je sveo na jednu - dvije

Dok ste prije spontano prelazili iz jedne u drugu i uživali u svakoj, sada više gotovo pa i nemaš pravo izbora. Seks vam se svodi na to da se, ubrzo nakon što počnete, nađete u položaju u kojem on najlakše doživljava vrhunac.

Image
Foto: Pexels

Sebičan je

Više ne obraća pažnju na tvoje tijelo, nema vremena ni volje za predigru, no jako dobro zna kako bi ti trebala koristiti ruke i jezik da ga zadovoljiš. Nedostatak obzira jasan je znak da te ne voli.

Image
Foto: Pexels

Njegovo ponašanje nakon seksa

Prije ste se nakon seksa mazili, pričali ili te je barem zagrlio i poljubio. Sada ti više ne govori da mu je bilo super niti te pita što je tebi bilo dobro. Ne grli te niti ljubi. Ako je noć, okreće se na drugu stranu i ide spavati, a ako još nije vrijeme za spavanje uzima mobitel u ruke ili ustaje iz kreveta. Maženje ne dolazi u obzir jer emocionalna veza između vas dvoje više ne postoji.

Image
Foto: Pexels

Želiš da što prije završi

Prije si uživala voditi ljubav s njim i htjela si da potraje što dulje, sada želiš da što prije završi, čak i ako si sama inicirala akciju pod plahtama.

Image
Foto: Pexels

Nije mu bitno kako se osjećaš

Grub je i kada to ne želiš. To je zato što ne mari o tvojim osjećajima. Ako mu kažeš da je pregrub, da uspori ili bude nježniji, moguće je da će te ignorirati i završiti što je započeo, a ti ćeš se osjećati kao žrtva. Tako se ne bi trebala osjećati uz osobu koja te voli.

Image
Foto: Pexels