Samo najbolje za vašu intimnu njegu!

Chilly proizvodi svakoj ženi nude pravo rješenje i pomažu u održavanju intimne higijene

Samo najbolje za vašu intimnu njegu!

Svaka žena na najbolji mogući način čuva svoje intimno zdravlje i higijenu. Briga za to sada nije nemoguća, već vrlo jednostavna! Proizvodi Chilly prilagođeni su svakoj ženi i njezinim potrebama, a osim tri različite vrste sapuna na raspolaganju su vam i Chilly maramice. Uz sve to, rezultati zasigurno neće izostati! Pročitajte što nude i igrajte se s nama jer vas darujemo ovim super proizvodima.

Na temelju provedenih stručnih istraživanja o sastavu i učinkovosti proizvoda u održavanju intimne higijene žena, Hrvatsko društvo za ginekologiju i opstetriciju (HDGO) je marki Chilly dodijelio svoju preporuku za korištenje sapuna i maramica za intimnu njegu.

Kako je svaka žena jedinstvena, Chilly nudi tri različite vrste tekućih sapuna za intimnu njegu posebno prilagođenih različitim potrebama žena te dvije vrste maramica.

Chilly sapuni za intimnu njegu

Chilly delicate tekući sapun za intimnu njegu sa svojom umirujućom formulom namijenjen je svim ženama, posebno onima s osjetljivom kožom i sluznicom. Sadrži ekstrakte hamamelisa i aloe vere koji nježno djeluju na pH vrijednost sluzinice ublažavajući neugodan osjećaj nadraženosti i suhoće rodnice.

Chilly with antibacterial je tekući sapun za intimnu njegu s ekstraktima timijana i kadulje koji svojom aktivnom formulom štiti intimne dijelove od neželjenog utjecaja bakterija. Osobito se preporuča u slučaju upale, za vrijeme mjesečnice i tijekom trudnoće, kao i nakon boravka u fitness centrima, bazenima i javnim prostorijama gdje je moguća veća koncentracija bakterija.

Chilly fresh je sapun za intimnu njegu koji zahvaljujući prirodnom mentolu pruža osjećaj svježine, te dugotrajnu zaštitu. Namijenjen je ženama za vrijeme mjesečnice, nakon sportskih aktivnosti, u slučaju pojačanog znojenja osigurava dugotrajnu svježinu.

Chilly intimne maramice

Chilly Delicate intimne maramice, posebno namijenjene za osjetljivu kožu i sluznicu.
Chilly Fresh intimne maramice, namijenjene za korištenje u vrijeme mjesečnice i nakon sportskih aktivnosti. Chilly intimne maramice su mekane, praktično pakirane i biorazgradive.

Chilly proizvodi su hipoalergenski, klinički testirani i njihova Ph vrijednost je u skladu sa prirodnom fiziološkom Ph vrijednošću rodnice.
Proizvodi su dostupni u DM-u, Kozmu i svim bolje opremljenim drogerijama.

shimmer fallback
shimmer fallback


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.