On je pravi izbor

Pročitaj ga odmah: 5 znakova da je ozbiljno zagrijan za tebe

Nije neka fora potrošiti vrijeme na frajera koji nije vrijedan niti jedne tvoje minute. Stoga otkrij na čemu si odmah u startu. Ovi znakovi pokazuju da ste na dobrom putu, odnosno da je on zagrijan za tebe

pexels-josh-willink-58572.jpg
Foto: Pexels

Je li ti se kada dogodilo da si izašla s muškarcem koji ti se toliko svidio da si pomislila već na samo početku kako je on onaj pravi? Uživala si u svakom vašem susretu i stvari su se spontano razvijale u pravom smjeru, barem se tebi tako činilo, no ispostavilo se da on ima skroz drugačije namjere s tobom i da si mu samo "prolazna stanica". Voljela bi da si to znala prije, no što si ga upoznala s prijateljima i potrošila na njega nekoliko mjeseci života.

Image
To mora da je ljubav

6 stvari koje muškarci u sretnim vezama nikad (ali baš nikad) ne rade

Image
Foto: Pexels

U nastavku ti donosimo pet "simptoma" zaljubljenosti, odnosno znakove koji će ti već na prvom, drugom, a najkasnije trećem spoju pokazati da su njegove namjere s tobom ozbiljne, a otkriva ih psihologinja Jennifer B. Rhodes za Women's Health Magazine.

Nije nestrpljiv

Muškarac koji je zainteresiran za vezu s tobom, neće požurivati spojeve s tobom, već će poštovati tvoje vrijeme, a kada se spoj konačno dogodi, bit će kvalitetan i imat ćeš osjećaj da se potrudio oko tebe. Muškarac kojem je, pak, samo do zabave, forsirat će susret i neće mu biti bitno gdje će te se naći niti kako će spoj izgledati. Kako bi otkrila s kakvim muškarcem imaš posla, odnosno u koju skupinu spada tvoj potencijalni partner, ukoliko te (po tvom mišljenju) prerano pozove na spoj, zamoli ga da pričeka koji tjedan pa vidi hoće li ti se opet javiti. Ako se javi, vrlo je vjerojatno da su njegove namjere ozbiljne.

Image
Foto: Pexels

Ažuran je u odgovaranju na pozive i poruke

Muškarac koji je zainteresiran za tebe odgovorit će ti na poruke u roku kraćem od 24 sata, a ako ga nazoveš javit će ti se na telefon ili ti odgovoriti pozivom u najkraćem roku. Ako mu za bilo što od navedenog treba više od tri dana, ne traži ozbiljnu vezu već neki puno opušteniji odnos.

Image
Foto: Unsplash

Može s tobom razgovarati o svemu

Ako nakon prvog spoja možete razgovarati o temama koje su dublje od komentiranja popularnih serija, to je dobar znak, tvrdi psihologinja. Razgovori o obitelji, djetinjstvu, religijskim uvjerenjima, dobar su temelj za nešto ozbiljnije. Ako mu je o svemu navedenom s tobom nelagodno razgovarati ili nema želju i potrebu za tim, on je samo u prolazu.

Image
Foto: Pexels

Ne blati svoju bivšu

Ukoliko muškarac ružno govori o svojoj bivšoj djevojci ili ženi može značiti samo dvije stvari, a ni jedna nije dobra za tebe. Ili je nije prebolio ili je nezreo da bi mogao ostvariti ozbiljnu vezu. Također, ovakva osoba je vrlo loša u komunikaciji, koja je pak ključna za kvalitetan odnos.

Image
Foto: Unsplash

Ima zdrav odnos s obitelji

Muškarac koji održava obiteljske veze i njeguje obiteljske odnose, primjerice, redovito posjećuje roditelje, ima kvalitetan odnos s bratom, sestrom i nećacima, vrlo vjerojatno ne izlazi s tobom iz zabave. Ozbiljni, ostvareni i odgovorni muškarci ne zavlače žene. A ako mu i je samo do zabave to će ti odmah reći.

Image
Foto: Pexels