Pogreške koje trebaš izbjegavati ako želiš više od jednog dejta

Želiš da te pozove na još jedan dejt? Ovo su stvari na koje moraš obratiti pažnju

Pogreške koje trebaš izbjegavati ako želiš više od jednog dejta

Upoznala si novog frajera i pozvao te na spoj. Osim nedoumica o tome što odjenuti, sigurno imaš tremu i uzbuđena si jer želiš na njega ostaviti što bolji dojam i pokazati se u najboljem svjetlu.

Najbolji savjet bio bi da budeš prirodna i svoja, no često je to puno lakše reći nego učiniti stoga ti u nastavku otkrivamo stvari na koje bi trebala obratiti pažnju prilikom prvog spoja s muškarcem koji ti se sviđa, kao i pogreške koje bi trebala izbjegavati želiš li mu se svidjeti.

Nemoj ići na spoj direktno s posla

Ponekad će ovakve situacije možda biti neizbježne, no ako je riječ o prvom spoju s nekim tko ti se stvarno jako sviđa te želiš na njega ostaviti što bolji dojam, onda bi svakako trebala izbjegavati to da na spoj ideš odmah nakon posla. Naime, nakon završetka radnog vremena zasigurno ćeš biti umorna, smrdljiva i rastresena pa je bolje da najprije odeš doma kako bi se odmorila i osvježila.    


Image

Nemoj pretjerivati sa šminkom i parfemom

Mi žene uvijek najviše pažnje posvećujemo svom izgledu, no često znamo pretjerati, osobito kad je u pitanju muškarac koji nam se jako sviđa. Istraživanja su pokazala da muškarci zapravo najviše vole prirodne žene s minimalnom šminkom, a nije im pretjerano drago niti kada pretjerujemo s parfemima. Stoga imaj te stvari na umu kad se budeš spremala na dejt sa muškarcem iz svojih snova.


Urednost na prvom mjestu

Iako ne trebaš pretjerivati sa šminkom i parfemom, svakako se potrudi da se na spoju pojaviš svježe istuširana, s čistom kosom i opranim zubima, a obrati pažnju i na svoje nokte. Naime, muškarci vole kad žena izgleda uredno i ne žele vidjeti prljavštinu ispod noktiju pa obrati pažnju na takve sitnice.  Image

Nemoj pričati o bivšem dečku

Ako kliknete, biti će vremena za razgovore o bivšim partnerima no na prvom spoju tu bi temu svakako trebalo izbjegavati. Budeš li novom frajeru neprestano spominjala svog bivšeg partnera, to će izgledati kao da i dalje za njim patiš.


Image

Pričaj malo i o sebi

 Kad je u pitanju prvi spoj, vrlo je važno pronaći pravu ravnotežu između pričanja o sebi i postavljanja pitanja. Dakle, budi umjerena i izbjegavaj bilo kakve krajnosti. Ispričaj ponešto o sebi, ali isto tako i njemu postavljaj pitanja o njegovom životu, poslu, hobijima, itd. Na taj ćeš mu način pokazati da si uistinu zainteresirana za njega.