Nekoliko seksi trikova uz koje te on neće moći tako lako izbaciti iz glave

Želiš li potpuno očarati dragoga, da više nikada niti ne pomisli, a gdje li poželi i jednu drugu, imamo par trikova za tebe

Nekoliko seksi trikova uz koje te on neće moći tako lako izbaciti iz glave

Kao i u svemu drugome i pod plahtama uvijek može bolje. To ne znači da stalno moraš ovladavati nekim novim pozama ili kupovati seksi rublje. Nikako. U seksu prvenstveno trebaš uživati, moći se potpuno predati svome partneru i prihvaćati se onakvom kakva jesi. Ako imaš osjećaj da moraš uvijek biti bolja to je alarm za uzbunu i povod za razgovor s dragim.

Image

Analni seks - vodič za početnice


Seks prije svega treba biti područje u kojem se vas dvoje zbližavate i otkrivate na razini koja nije dostupna drugima. Želiš li ipak potpuno očarati dragoga, da više nikada niti ne pomisli, a gdje li poželi i jednu drugu, imamo par trikova za tebe. Pretvori se u četiri jednostavna koraka u božicu seksa. Sve što ti treba je par pamučnih čarapa, jastuk, prstić i kokosovo ulje! Kad završiš pitat će se što se to upravo dogodilo i gledati te kao da vidi čudo!

Čarapice na nogice

Ne govorimo o samostojećim najlonkama i halterima, već o, kako bi Dalmatinci rekli, bičvama. Pravim, sportskim s one dvije plave crte i rubom kraj palca koji će te nažuljati i u najmekšim tenisicama. E baš te čarape najbolje su da zagriju tvoje hladne tabane, a iznenadit ćeš se, znaju biti i seksi, ali to je drugi par rukava.

Uglavnom, ako su ti noge hladne puno teže ćeš se dovesti na "radnu temperaturu", odnosno opustiti toliko da možeš uz malenu pomoć svog dragog postići vrhunski orgazam. Zašto je važno da bude vrhunski? Zato što će on biti ponosan što te doveo do jednog takvog i htjet će tvoje lice preplavljeno ugodom gledati svaki dan. I sama znaš da muškarce najviše pali kada žene uživaju s njima u seksu. Stoga zagrij svoje tabane. Tople noge - vruće srce.

Image


(FOTO: Pexels)

Kokosovo ulje


Ne postoji ništa uzbudljivije od trenutka kada usred seksa izvučeš kokosovo ulje ili med... To je isto kao kad trkač čuje pištolj za početak utrke ili kad krene otvaranje Olimpijskih igara. Uzbuđenje je na vrhuncu i ono što slijedi nepristojno bi bilo opisivati riječima. Stoga, kraj kreveta uvijek drži teglicu kokosovog ulja. Prirodno je, mirisno i razmazuje se...

Jastuk

Želiš li da se tvoj dragi "prestroji u brzu traku" i pogodi pravo skretanje za G točku, podaj mu se na jastuku. Ova famozna točka, ne bi bila temom tolikih ženskih i muških razgovora da ne pruža užitak koji se ne zaboravlja. Naravno da postoji kvaka, a to je njezin položaj. Teško ju je pronaći i dosegnuti. Legneš li zdjelicom na jastuk, podići ćeš ju i  svom partneru olakšati put do G točke, odnosno postavit ćeš se u savršen položaj za orgazam.  

As iz rukava

Nemoj da te on pamti samo po tome koliko uživaš u njegovom umijeću. Napravi i ti nešto za njega. Na njegovom tijelu postoji točka koje ni on nije svjestan. Muškarci su jednostavni. Dok kod žena postoji malih milijun erogenih zona, kako na tijelu tako i izvan njega - očišćen stan, skuhan ručak, buket cvijeća, djeca okupana i ušuškana u krevete (da, da, ženske erogene zone nadilaze fizičko tijelo), kod muškaraca je mehanizam puno jednostavniji. Staneš pred njih i to je to. No, kao što smo spomenuli, i oni imaju jedan "gumbić" koji kada dodrineš na pravi način može izazvati nevjerojatni užitak. To je analna G točka. Samo ih trebaš nježno uvjeriti da ti dozvole ulaz u zabranjenu zonu...