Ljubav je pod kožom

Za one alergične na romantiku: Tetovaže za parove koje su sve samo ne sladunjave

Već sama ideja o zajedničkom tetoviranju više je nego romantična, što je za neke sasvim dovoljna doza klišeja. Mi smo pronašle nekoliko ideja koje su osvježavajući odmak od romantične klasike

pexels-maor-attias-5191738.jpg
Foto: Pexels

Neki se zgražaju nad idejom zajedničkog tetoviranja, dok drugi misle da ne postoji bolji način na koji bi iskazali ljubav partneru i ovjekovječili svoju vezu. Jer, u konačnici, pod kožu ide samo ono do čega nam je najviše stalo. Stoga, ako planirate zajedničku tetovažu - a postoji li bolje vrijeme za to od Valentinova, došli ste na pravo mjesto.

Image
Ideje za veljaču

U čast ljubavi: Pronašle smo najšarmantnije manikure za Valentinovo

Pročešljale smo Instagram u potrazi za inspiracijom i pronašle deset tetovaža za parove. Pokušale smo izbjeći one klasično sladunjave, ali teško je izbjeći romantiku kada je ljubav u pitanju. Zato ti u nastavku donosimo cool tetovaže za parove, a ako je to ono što vas dvoje tražite, nitko sretniji od nas!

Uvijek i zauvijek - bez obzira gdje

Jednostavna i jasna, ova prekrasna tetovaža govori o čemu razmišljaš kad se duboko zagledaš u partnerove oči.

Srce na drugačiji način

Kao stvorena za minimaliste, anatomski prikaz srca jedinstvena je ideja ljubavne tetovaže.

Manje je više

Smajlić i "OK" simboliziraju radost zajedničkog života. Kad je on kraj tebe, sve je Ok. Minimalistička i diskretna, ali za one koji ju nose, značajna tetovaža.

Ti si moje sunce...

Predivna tetovaža za parove u kombinaciji crne i crvene s jakim simbolima sunca i mjeseca.

Zeko i mrkva

Postoji li veća ljubav od one koju gaji zeko prema mrkvi? Postoji - ona koju osjećaju jedno prema drugome, oni koji su tetovirali zeku i mrkvicu. Doza slatkoće - podnošljiva.

Ljubav

Ljubav je jedna od najmoćnijih sila koju poznaje svijet. Poput dvije polovice srca, ova će tetovaža služiti kao podsjetnik na ono što vas spaja. Minimalistička, diskretna, totalno cool.

More ljubavi

Jedno bez drugoga nemaju smisla, kao i vas dvoje. Jedno ste drugome i kormilo i sidro - sigurna luka, ali i ohrabrenje i poticaj da se upustite u novo i nepoznato.

Ti si moje sunce

Stilizirano sunce za tebe i njega simbolizira ono što jedno drugome značite. Njegovo na ramenu, tvoje na podlaktici.

Moja bolja polovica

Oduševio nas je avokado kao motiv na tetovažama za parove. U jednoj polovici je koštica, dok druga ima udubljenje za nju. Na fotografiji su majka i kći, no ova tetovaža može biti jednako dobar izbor i za parove. Simbolizira ljubav, cjelinu, a to je bitno.

Klasika

Jednostavno, svevremenski i romantično - po jedno srce za svakoga. Njegovo na tvome prstu, tvoje na njegovom.

Prstenje

I dok ih većina nosi na prstu, vi svoje vjenčano prstenje nosite pod kožom jer je tu najsigurnije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.