Budi samopouzdana

Greške koje radiš zbog kojih te frajeri smatraju dosadnom u seksu

Ako upadnete toliko u rutinu da se jedva i pogledate, s vremenom bi mogli postati cimeri, a ne par

pexels-edward-eyer-1247746.jpg
Foto: Pexels

Rutina je nešto svakodnevno, što volimo i što nam pruža svojevrsnu sigurnost. Ali u spavaćoj sobi nekada je ima i previše. Svaki dan se otuširaš, opereš zube, obučeš pidžamu i legneš u krevet čitati knjigu ili gledati omiljenu seriju. I tako bez odstupanja već dulji period. Ne kažemo da je loše svakodnevno održavati osobnu higijenu, ali predvidljivost u spavaćoj sobi može bitno utjecati na kvalitetu tvoje veze ili braka. A veza i brak zahtjeva trud, uključujući i seks.

Image
Ispravi ih ako želiš

Posve iskreno: Frajeri su otkrili 5 stvari koje žene rade, a smetaju im u seksu

Održavanje uzbuđenja u seksu vrlo je bitna stavka za obostrano zadovoljstvo, ono fizičko i psihičko. Ako upadnete toliko u rutinu da se jedva i pogledate, s vremenom bi mogli postati cimeri, a ne par. Neke najbanalnije stvari mogu utjecati na igrice ispod plahti.

shimmer fallback

Za početak zaboravi na gaćice koje bi i tvoja baka nosila, izbaci široke pidžame iz uporabe i uzurpiraj malo tu rutinu u koju si upala. Ovo su najčešće greške koje žene rade zbog kojih ih muškarci smatraju izuzetno dosadnima u seksu.

Nikad ne iniciraš seks

Ako je on taj koji te svaki put mora moliti i nagovarati na seks, ubrzo će mu dosaditi. Nema ništa uzbudljivo u nagovaranju kao ni u odnosu s osobom koja taj seks 'odrađuje'. Pokaži da ti je stalo, iznenadi ga. Dočekaj ga ponekad u seksi negližeu ili mu pripremi večeru i posluži je samo s pregačom na sebi. I mala promjena rasplamsat će vatru između vas dvoje.

shimmer fallback

Previše naređuješ

Seks nije vrijeme da se naređuje. Muškarci i nisu najsretniji kada dobiju listu naredbi za vrijeme predigre. Naravno da ćeš mu reći što želiš, ali imaj na umu da te tvoj dragi želi zadovoljiti, a ne imati osjećaj kao da je ponovno u školskoj klupi sa zločestom učiteljicom (iako ni ovo nije loša maštarija, ako se pravilno izvede). Samo budi pozitivna, pazi na intonaciju i reci svom dragom kako da te dovede do ludila.

shimmer fallback

Manjak samopouzdanja

Samopouzdanje je seksi. Muškarci vole žene koje su sigurne sebe i svoje tijelo. Doza samopouzdanja, pogotovo kada si gola ispred njega, potpuno će ga izluditi. Nitko ne očekuje da imaš savršeno tijelo, svi imamo nedostatke, budi ponosna na njih.

shimmer fallback

Sve prepuštaš njemu

On inicira seks, on izabire seksi poze, i on je taj koji diktira tempo. Potpuno je krivo očekivati od frajera da preuzme sve uloge. I on se želi osjećati voljeno i poželjno, preuzmi inicijativu i budi aktivna u seksu.

shimmer fallback

Briga o izgledu

Ako se tijekom seksa previše fokusiraš na to kako izgledaš i vidi li tvoj partner sve tvoje 'nedostatke', budi sigurna da radiš veliku grešku. Zbog toga djeluješ odsutno i nezainteresirano, a sebe opterećuješ nebitnim stvarima. Zapamti, samopouzdanje je seksi i kakvo god tijelo imala, ako budeš ponosna na njega, svom partneru ćeš, bez sumnje, biti privlačna.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.