"Ljubavologija u praksi" - Kako živjeti u ljubavi

Posljednje predavanje „Ljubavologija u praksi“ bit će kulminacija svih dosadašnjih druženja i donosi odgovor na pitanje što ljubav doista jest

"Ljubavologija u praksi" - Kako živjeti u ljubavi

Što ljubav doista jest? Kako je možemo svakodnevno živjeti? Kako odbaciti romantično, idealizirano shvaćanje ljubavi i prigrliti ono što ljubav istinski jest? Kako dopustiti ljubavi da nas osvoji?

To su neke od teme kojima će Bruno Šimleša zaključiti ciklus od 10 predavanja „Ljubavologija u praksi“, inspiriranih njegovom hit-knjigom „Ljubavologija“ koju je lani objavila Naklada Ljevak. Završno, deseto predavanje bit će kulminacija svih dosadašnjih druženja na kojima je autor, inače sociolog po struci, nastojao pomoći posjetiteljima da si pojasne što za njih ljubav jest, kako razbiti zablude o ljubavi i stvoriti harmonične, uspješne odnose. Na devet prijašnjih predavanja autor „Ljubavologije“ govorio je o razvijanju zdrave ljubavi prema sebi, razbijanju brojnih zabluda o ljubavi, razvijanju ljubavne veze, razlici kompromisa i kompromitiranja, braku, preljubu, komunikaciji, naručivanju željenih iskustava te ulozi obitelji.

Predavanja o ljubavi u međuvremenu su prerasla u fenomen, najviše stoga što se, kako kažu sami posjetitelji, o ljubavi i odnosima govorilo bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno. Dosad je predavanja poslušalo oko 5000 ljudi, a o važnosti i popularnosti teme govori i činjenica da je „Ljubavologija“ postala bestseler jer je već godinu dana na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj. Fenomen „Ljubavologije“ proširio se i na Srbiju gdje je knjiga nedavno objavljena, a uskoro će biti prevedena i na slovenski jezik.

S obzirom na to da je Bruno Šimleša cjelokupni honorar darovao u humanitarne svrhe, na početku predavanja Dječjem selu Hrvatska bit će uručena novčana donacija.

Završno predavanje održat će se u srijedu, 13. lipnja, u kinu Europa, s početkom u 19 sati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.