Za nezaboravan užitak

Kama Sutra poze u kojima ćete oboje uživati (i doći do vrhunca)

Kama Sutra jedan je od najstarijih i najpoznatijih indijskih priručnika o ljubavi i seksualnim odnosima, a u njemu se nalaze i neke od najboljih seks poza koje svakako vrijedi isprobati

alejandra-quiroz-F5hTTI4Hlv4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Seksualni život važan je dio svakog odnosa, no s vremenom, osobito kod parova koji su dugo zajedno, taj dio često zapadne u rutinu pa se uglavnom sve svodi na brzinski seks pod tušem ili na uvijek jedne te iste poze u krevetu.

Image
Vruće noći

Najbolji seks savjeti za vrijeme u kojem živimo

Da bi seksualni život bio zanimljiv i uzbudljiv, na njemu treba raditi i povremeno ga začiniti nekim novim trikovima, igricama i seks pozama. Želiš li iskusiti pravi seksualni užitak te priuštiti sebi i svom partneru seks iz snova, onda bi svakako trebala istražiti Kama Sutru.

Kama Sutra jedan je od najstarijih i najpoznatijih indijskih priručnika o ljubavi i seksualnim odnosima. Danas postoje i moderne verzije ovog vodiča o seksu, a poznato je i mnogo seks poza iz Kama Sutre koje su savršen izbor za razbuktavanje strasti i doživljavanje vrhunca.

U nastavku ti otkrivamo sedam odličnih poza iz Kama Sutre u kojima ćete nesumnjivo uživati i ti i tvoj partner.

Lotus

Ova poza odlična je za produbljivanje intimnosti između partnera, a odgovara i muškarcu i ženi. Izvodi se na sljedeći način: partner sjedi prekriženih nogu (u položaju za jogu), a žena mu sjedi u krilu, prekriženih nogu iza njegovih leđa. Idealna je za senzualni, spori i romantični seks i omogućuje paru da se poveže na jednoj puno dubljoj razini.

Image
Foto: Unsplash

Škare

Riječ je o malo izmijenjenoj misionarskoj pozi, a izvodi se tako da žena legne na leđa, širom raširenih nogu. Ispod zdjelice potrebno je staviti jastuk, a muškarac kod ove poze ima potpunu kontrolu. Poza je odlična za stimulaciju G-točke i oba partnera u njoj će podjednako uživati.

Image
Foto: Unsplash

Poza žlice

Riječ je o vrlo intimnoj pozi u seksu koja partnerima omogućava veću povezanost. Oba partnera trebaju leći na bok. Muškarac se privija uz ženu sa stražnje strane, a rukama može maziti njezine grudi ili klitoris. Istovremeno, ženina stražnjica stimulira njegovo genitalno područje.

Image
Foto: Unsplash

Vjetrenjača

Ako ste ti i tvoj partner skloni eksperimentiranju i akrobacijama u seksu, ova poza je savršen izbor. Muškarac sjedi na krevetu, a žena sjeda na njega i obavija ga nogama oko struka dok on penetrira u nju. Poza je odlična za stimulaciju klitorisa pa će žene u njoj apsolutno uživati (i muškarci kada će promatrati užitak svoje partnerice).

Image
Foto: Unsplash

Magična planina

Kod ove neobične poze žena se mora spustiti na koljena te se rukama nasloniti na krevet ili na hrpu jastuka. Muškarac joj prilazi s leđa i obgrljuje ju rukama oko tijela, prsima prislonjen na njezino tijelo. Žena treba lagano raširiti noge kako bi svom partneru omogućila penetraciju odostraga. Poza garantirano dovodi do užitka kod žena i savršena je za stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Unsplash

Kraljevska stolica

Riječ je o pozi za savršen oralni seks kod kojeg će muškarac ispuniti sve maštarije svoje partnerice i priuštiti joj nezaboravan orgazam. Muškarac je na leđima, a žena sjeda na njega približavajući svoje genitalno područje njegovim ustima. Ova poza savršena je za osnaživanje žena i dokazuje i da pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u oralnom seksu.  

Image
Foto: Unsplash

Obrnuta kaubojka

Muškarac je na leđima, savijenih koljena, a žena sjeda na njega, leđima okrenutih prema njegovom licu. Muškarac penetrira u svoju partnericu odostraga, a žena kontrolira tempo i dubinu penetracije. Poza je odlična za postizanje vrhunca kod oba spola.

Image
Foto: Pexels