Kako se ponašati na prvom spoju?

Kako se ponašati na prvom spoju? Slijedite ovih 10 pravila i sigurno će vas muškarac ponovno pozvati na spoj.

Kako se ponašati na prvom spoju?

Zapamtite da nećete dobiti drugu šansu ako ne ostavite dobar prvi dojam. Zato sljedeći put kada budete na prvom spoju pokušajte biti svoji i ostavite najbolji dojam koji možete. Poštujte osobu s kojom ste na sastanku i uživajte u međusobnom upoznavanju jer samo jednom možete ostaviti prvi dojam o kojem ćete s vremenom možda moći pričati svojim unucima.

Opustite se
Nemojte se opterećivati da budete šaljivi, pametni ili šarmantni. Nemojte pokušavati prodavati sliku osobe koja niste. Muškarac preko puta vas želi izaći s vama.

Obucite se pametno, ali seksi
Prvi dojam je važan, ali vaša ugoda je na prvom mjestu. Nemojte obući štikle na izlazak u prirodu ili piknik. Odaberite odjeću i obuću u kojoj se osjećate super ugodno, a da također izgleda dobro – seksi. Ne previše seksi.

Dođite na vrijeme
Ponašajte se pristojno, dođite na vrijeme i budite uljudni prema svima. Ne zaboravite svoju pozornost posvetiti svom dejtu. Ipak ste na prvom spoju i želite se bolje upoznati. Ako odmah shvatite da to neće ići nemojte otići i budite pristojni sat vremena jer uvijek možete izdvojiti za muškarca koji sjedi preko puta vas. Nikad ne znate, možda se ipak nešto i dogodi i iznenadite se koliko si super pašete.

Isključite mobitel
Možda ga ne morate baš isključiti, ali nemojte obraćati pažnju na mobitel. Osim ako nije neki hitan slučaj, sve može pričekati dok izlazak ne završi.

Budite odlučni
Muškarci vole žene koje znaju što hoće.

Pokažite zanimanje
Slušajte ga i ako kaže nešto smiješno nasmijte se. Ispitujte ga što te zanima, slušajte što govori i postavljajte potpitanja. Ako non stop pričate ili ste nervozni ili mu uopće ne posvećujete pažnju. U svakom slučaju drugi spoj je upitan.

Nemojte piti previše
Čaša ili dvije vina/pive je OK, ali više od toga je već opasno.

Ne pričajte o bivšem
Osim ako ne pita konkretno o bivšem, nemojte ga spominjati. Ako već i spominjete prijašnju ljubav nemojte biti ogorčeni, već govorite lijepo i s poštovanjem. Ne morate previše ulaziti u detalje. Ako će biti potrebe uvijek možete o tome pričati nekom drugom zgodom.

Plaćanje računa
Kada se ponudi platiti račun krenite prema novčaniku. Ako inzistira da će on platiti recite dobro, ali da ćete vi platiti drugi put (ako želite drugi dejt). To je odličan uvod u priču o drugom spoju. Ako ipak vi morate platiti račun, pogotovo prvi račun, preko puta vas ne sjedi kavalir.

Nakon izlaska
Nakon što je spoj završio nemojte se prva javljati. Muškarac ipak mora napraviti prvi korak. Ako mu je stalo do vas poslat će poruku ili nazvati. Ako ne, i bolje vam je bez njega!