Za nezaboravni užitak

Šest vrućih poza idealnih za sve koji vole grub i energičan seks

Ako ste ti i tvoj partner spremni za nešto malo grublje, ove seks poze su fantastičan izbor

profimedia-0397181568.jpg
Foto: Profimedia.hr

Želiš li imati uzbudljiv seksualni život, povremeno ga trebaš začiniti, a to je najlakše učiniti isprobavanjem novih seks poza. Vođenje ljubavi može biti nježno i romantično, no ponekad nema ničeg boljeg od energičnog seksa koji će rasplamsati strasti među plahtama i pružiti i tebi i tvom partneru nezaboravni užitak.

Image
Za maksimalni užitak

Najbolje seks poze s obzirom na veličinu i oblik muškog 'ponosa'

Ako ste zainteresirani za onaj malo grublji seks, postoje brojne seks poze koje su idealan izbor za eksperimentiranje. Dakako, nemoj zaboraviti da je otvorena komunikacija između tebe i tvog partnera ključna kako biste se oboje osjećali dobro i ugodno tijekom samog čina.

Želite li se upustiti u pomalo divljački i žestoki seks koji će vas oboje raspametiti, ovih šest poza savršen su odabir:

Avangardni doggy

Svi znaju kako izgleda klasična 'doggy-style' poza, no postoje brojni trikovi koje možete ubaciti kako biste je učinili intenzivnijom. Za početak, čupanje kose tijekom samog čina uvijek je fantastičan potez. Druga mogućnost je da to učinite ispred ogledala, uživajući u pogledima na svoja gola tijela. Na kraju, možete isprobati i šamaranje po stražnjici.

shimmer fallback

Oko zapešća

Ovdje postoji nekoliko opcija, no cilj je 'zarobiti' partnera koji je dolje tako da mu se zgrabe zapešća. Ako si ti gore, pritisni partnerova zapešća čvrsto uz krevet i snažno ga drži kako ne bi mogao pobjeći dok vodite ljubav.

shimmer fallback

Obrnuta kaubojka

Kod obrnute kaubojke žena je gore i leđima je okrenuta prema partneru. Prednost ove poze je u tome što žena ima kontrolu pa može svom partneru činiti što god želi. Možeš ga malo grepsti noktima, a kako bi seks bio još uzbudljiviji postavi mu pravilo da te ne smije dodirivati jer si ti 'glavna'.

shimmer fallback

Izložena stražnjica

Kod ove poze ti si rukama oslonjena na pod dok ti donja polovica tijela počiva na partneru. Okrenuta si prema podu, a noge su ti ispružene uz tijelo partnera. U ovoj pozi on ima kontrolu i može ti činiti što god želi, a najbolje od svega je što ima savršen pogled na tvoju stražnjicu.

shimmer fallback

Ženski O

Baš kao što i sam naziv kaže, svrha ove poze je ženski orgazam. Sjedni na jastuk kako bi tvoje tijelo bilo na malo povišenom položaju i kako bi partner imao što bolji pristup tvojim intimnim dijelovima. Neka se poigra ustima i jezikom i neka bude maštovit. Može koristiti svoje ruke i jezik na malo grublji način, a ti samo uživaj u onome što se događa.

shimmer fallback

Vrijeme je za igru

U ovoj seks pozi tvoje su noge podignute preko partnerovih ramena, međutim ono što je čini posebnom je igranje uloga. Možete igrati uloge učenik-učitelj ili što god odgovara vašem raspoloženju. Razgovarat ćete jedno s drugim u ulogama koje si dodijelite te voditi ljubav u skladu s time.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.