Zadovoljstvo žene

Što žene žele: Muškarci bi trebali prestati raditi ove pogreške u krevetu

Seks će sigurno biti bolji ako se muškarac i žena bolje razumiju, odnosno ako muškarci prestanu vjerovati u određene predrasude

candice-picard-vLENm-coX5Y-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Seks i seksualnost su područja života u kojima ima puno nesporazuma, posebno kada se razgovora o ženama. Naravno, zbog svega muškarci mogu biti zbunjeni, a sve se to možda događa jer nisu dovoljno informirani.

Image
Igre bez granica

Od fetiša na stopala do voajerizma: 5 najčešćih seksualnih fantazija

U ovom području mogu pomoći seksualni terapeuti odnosno mogu razriješiti mnoge nesporazume. Seksualna terapeutkinja Julie Orlov koja se ovim područjem bavi više od 25 godina kroz svoju praksu naučila je koliko su žene nezadovoljne seksualnim životom. Kako bi svima bilo lakše odlučila je podijeliti neke savjete muškarcima, odnosno reći ono što žene misle.

Image

Naravno da postoje muškarci koji su fantastični ljubavnici i da se ova pravila ne mogu primijeniti za svaki par. No neke osnovne stvari vrijede za većinu žena, stoga je seksualna terapeutkinja zaYour Tango objasnila u čemu muškarci najviše griješe odnosno što mogu poboljšati u svom ljubavnom životu.

Pretpostavljaju da žene nemaju isti seksualni nagon kao muškarci

Važno je da muškarci prestanu vjerovati da žene ne vole seks ili ne žele seks. Postoje neke opće razlike između muškaraca i žena, ali žene vole seks i žele seks u svom životu, one samo ne žele loš seks. Stoga ako tvoja djevojka ili žena ne pokazuje želju za seksom, prva stvar je razgovor, odnosno pitanje što sve možeš poboljšati i kako zadovoljiti njezine potrebe.

Image
Foto: Unsplash

Seks bez predigre

Svaka žena uživa kada se istražuje njezino cijelo tijelo. Pripadnice ljepšeg spola obožavaju kada ih se ljubi i zavodi, a uživaju kada muškaraca posveti posebnu pažnju intimnom dijelu tijela. Zato muškarci trebaju odvojiti vrijeme i posebno uživati u ovome. Kada dođe do klitorisa žena će biti u raju i stoga je vrlo važno ne požurivati predigru. No muškarac ne smije zaboraviti da i on treba uživati u ovom seksualnom putovanju dok istražuje svaki dio ženskog tijela. Ništa neće uzbuditi ženu više od toga da ju njezin muškarac dodiruje i ljubi.

Image
Foto: Unsplash

Klitoris nije penis

Iako je želja za seksom ista, muško i žensko tijelo se razlikuju. Pa bi muškarac trebao paziti kako dodiruje ženino intimno područje. Otkrij što njoj najviše odgovara i ono što je vrlo važno nemoj se žuriti. Penetracija nije nešto što treba požurivati. Većina žena prvo uživa u klitoralnom orgazmu pa tek onda u vaginalnom. Naravno, ovo ne znači da žene ne uživaju u penetraciji, ali svaka žena je drugačija i treba sve opcije istražiti.

Image
Foto: Unsplash

Seks samo prema njegovim željama

Muškarci vole voditi u seksualnim igrama, a kada žena preuzme inicijativu često to čini točno onako kako muškarc želi. Nekada to može biti dobro podudaranje, a nekada ne. Vrlo je važno da muškarci ne stvaraju mišljenje prema onome što su vidjeli u filmovima za odrasle. Žene se ne žele osjećati kao porno zvijezde nego je svaka žena posebna i uživa u drugačijim stvarima.

Image
Foto: Unsplash