Zlatni nokti

Unesi malo glamura u jesensko sivilo zlatnom manikurom

Možda nemaš zlatne ruke, ali zlatne nokte možeš imati već danas! Zlato je u modi, a ove jeseni nosi se na noktima, poput nakita

profimedia-0528628566.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesenske tmurne dane treba razbiti injekcijom glamura, a postoji li išta što brže djeluje od zlata na noktima? Izaberi zlatnu manikuru za studeni i izgledat ćeš kao milijun dolara dok u ruci držiš kišobran, a tvoji nokti svjetlucaju pod kišnim oblacima, umjesto sunca koje će se vratiti tek u proljeće.

Zlatna manikura je i vrlo praktična. Uz nju ne moraš nositi nakit, a ako ipak želiš staviti naušnice koje ti puno znače ili prsten, uskladi ih s noktima.

Pregledale smo Instagram u potrazi za inspiracijom i pronašle zaista posebne zlatne manikure. Ponekad je dovoljan tek jedan nokat da napravi razliku, osobito ako na njemu "ugraviraš" važan datum, poput dana kada ste se upoznali ili vjenčali. Tu su i zlatni listići koji izgledaju vrlo efektno na prozirnom laku, kao i na onom u boji.

Image
Najtraženiji gel po salonima

Balerina gel nokti kakve obožava Meghan Markle - 'it' manikura jeseni

Postoji bezbroj kombinacija sa zlatnim listićima na noktima. No, da ne pričamo puno, u nastavku pogledaj zlatne manikure i izaberi savršenu za sebe. Ustvari, ne moraš se zadržati samo na jednoj! Lakiraj nokte koliko god te volja.

'The Day' manikura

Detalji čine razliku, baš poput zlatne manikure na malom prstu, na kojoj je upisan datum vjenčanja. Naravno, datum prilagodi sebi, ovo ne mora nužno biti manikura za mladenke.

Zlatni listići

Zlatni listići na prozirnom laku izgledaju vrlo efektno, a opet nisu previše nametljivi.

Zlatna francuska manikura

Umjest klasične francuske manikure, napravi ovu moderniju i bogatiju varijantu. Bijelu crtu na zamijeni zlatnom ili zlatnim šljokicama.

Ornamenti

Izaberi bazni lak intenzivne boje poput ovog na fotografiji pa na njega apliciraj detalje u zlatu.

Geometrija, zlato i cirkoni

Spojiš li ova tri elementa dobit ćeš neobičnu, vrlo urednu i elegantnu manikuru.

Živjeli!

Uskoro će Martinje i ovo je savršena manikura za najpijaniji dan u godini!

Zlatna geometrija

Na bazni, tamni lak nanesi geometrijski print u zlatu i dobit ćeš vrlo profinjenu manikuru.

Kombinacija

Kod ove manikure vrlo je bitno paziti na mjeru. U suprotnom možeš prejerati, a rezultat će tada biti čisti kič. Kako do toga ne bi došlo, doziraj pa samo na jedan nokat stavi sve.

Zlatni nokti

Jednostavan zlatni lak sa šljokicama funkcionirat će kao dnevna manikura, ali i jednako dobro "odraditi" svečanije prilike.

Metalik zlatna

Složit ćeš se, metalik zlatna izgleda tako moćno! Kombiniraj je s crnom uskom haljinom...

Zvjezdice

Razigrana, obrnuta manikura za svaki dan! Na nebu su zvijezde zlatne, a na ovim noktima zlato je oko zvijezda.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.