Visoki rep je bezvremenska frizura, a evo kako da uvijek izgleda savršeno

Duga njegovana kosa svezana u konjski rep frizerski je klasik, no znaš li kako napraviti ovu frizuru a da ona izgleda besprijekorno?

Visoki rep je bezvremenska frizura, a evo kako da uvijek izgleda savršeno

Visoki rep jedna je od onih frizura kojoj se uvijek iznova rado vraćamo. Od djetinjstva pa sve do odrasle dobi, repovi su nam u svim prilikama praktični, pa ne čudi stoga da između ove frizure i mnogih žena postoji neka tajna ljubavna veza. Visoki ili niski, konjski rep je tip frizure koju možemo nositi u svim prilikama - neuredan, za po doma, ili pak stiliziran, za svečanije prilike i poslovne sastanke. 

Image

Kakvu frizuru odabrati prema obliku lica?

S obzirom da razotkriva ženski vrat, frizura konjskog repa muškarcima je nerijetko seksi, a nama je laka za održavanje, pa se radi o savršenoj kombinaciji senzualnosti, lijepog izgleda i funkcionalnosti. S obzirom da ove godine više vremena no ikad prije provodimo kod kuće, ne sumnjamo kako je i tvoja kosa često svezana upravo u rep. 

Iako volimo to što tijekom ove godine ne moramo toliko pozornosti obraćati na izgled i stalno dotjerivanje, ponekad nam dobro dođe da se malo sredimo i osjećamo zavodljivo čak i kod kuće. No, pri tome ne moramo odustati od praktičnosti - možemo jednostavno stilizirati svoj visoki konjski rep. 


Uredno zalizani konjski rep nije frizura koja će te primorati da satima stojiš ispred ogledala, stoga ju u baš svakom trenu možeš stilizirati bez obzira na podugački popis dnevnih obaveza koje te možda vuku za rukav. Kako bi kreirala savršeni visoki konjski rep, ono što je poželjno jest da ti kosa bude neoprana, tj. da od posljednjeg pranja prođe barem dva ili tri dana. Osim što je riječ o jednostavnoj frizuri, ona ne zahtijeva neke dodatne napore u vidu pranja kose jer je sa svježe opranom kosom jednostavno teže rukovati. Nakon što si napravila visoki rep, kosu je potrebno dobro fiksirati kako bi baš svaka vlas bila na svom mjestu, a to možeš napraviti lakom za kosu ili uljima, koja će osim za održavanje frizure besprijekorno poslužiti i za čuvanje zdravlja same kose. 

Visoko podigni svoj rep, sveži ga gumicom, a oko nje možeš svezati i pramen svoje kose. Zagladi ga uljem i učvrsti lakom i imaš divan rep koji se tokom dana neće razbarušiti ni izgubiti formu. Tako ćeš se i kod kuće osjećati lijepo i dotjerano.