Test zona: Isprobala sam novu Niveinu dnevnu kremu za vraćanje elastičnosti

Krema koja kožu od fotostarenja, oštećenja stanica, pigmentacijskih mrlja te gubitka volumena uzrokovanog štetnim UVA i UVB zrakama sa zaštitnim faktorom 30

Test zona: Isprobala sam novu Niveinu dnevnu kremu za vraćanje elastičnosti

Ako se susrećeš s pigmentacijskim mrljama i borama i osjećaš kao da ti koža gubi svoju formu, čvrstoću i elastičnost, možda je nova Niveina linija baš za tebe. 

Naime, Nivea je razvila liniju koja dubinski njeguje zrelu koža te potiče njenu regeneraciju iznutra kako bi ona blistala izvana. NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape proizvodi reklamiraju se kako znaju kako zaustaviti znakove starenja i spriječiti stvaranje novih, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, kolagenu i elastinu. 

Iako još službeno ne pripadam skupini žena sa zrelom kožom, odlučila sam dnevnoj kremi iz ove linije dati šansu iz tri razloga:

1. S obzirom na moju mješovitu kožu s primjesama osjetljivosti, posebno u ovim promjenjivim danima - zanimalo me hoću li dobiti intenzivnu hidrataciju koju Nivea obećava. 

2. Kako se uvijek trudim zaštiti kožu od štetnog zračenja - odabirem proizvode koji imaju zaštitni faktor, a ova dnevna krema me posebno zainteresirala s obzirom na SPF 30.

3. Iako službeno nemam zrelu kožu lica, bore smijalice su već tu, a kako je svaka pomoć dobrodošla - odabrala sam ovu kremu koja bi trebala dodatno učvrstiti moje lice i pružiti mi osjećaj zategnutosti. 


Što o kremi kaže proizvođač?

NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape dnevna krema ima zaštitni faktor 30 koja će vas obraniti od štetnih UVA i UVB zraka koje uzrokuju pigmentacijske mrlje. Njezina jedinstvena formula s hijaluronskom kiselinom i pojačivačem kolagena aktivirat će stanice, spriječiti nastanak bora te gubitak volumena.

NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape dnevna krema s SPF 30 zaštitit će kožu od fotostarenja, oštećenja stanica, pigmentacijskih mrlja te gubitka volumena uzrokovanog štetnim UVA i UVB zrakama.

•Trenutno smanjuje bore i poboljšava elastičnost kože.

•Omogućuje intenzivnu hidrataciju kože tijekom cijelog dana.

•Pruža osjećaj zategnute kože.  

Što o kremi kažem ja?

Započet ću od pakiranja. Ono je klasično Niveino, jednostavno, a opet privlačno. Krema se nalazi u plastičnoj posudici od 50 ml, a cijena iznosi 129,90 kn. Iako je cijena malo veća od klasičnih Nivea cijena, mislim da zaista vrijedi tih novaca i sveukupno sam zadovoljna kvalitetom kreme.

Ono što me odmah oduševilo je predivan osvježavajuć miris, iznimno suptilan i blag, ali potpuno očaravajuć. Iako se uvijek čini da sve Niveine kreme imaju isti miris, boju i teksturu - ova se činila više svilenkastija i raskošnija po svim elementima. 

Krema je žućkaste boje i poprilično bogate teksture. Lako se nanosi, a još lakše upija što bih izdvojila kao dodatni plus s obzirom na gustoću kreme. Mislila sam kako ću nakon nanošenja imati onaj 'masni' osjećaj, ali tekstura je kremasta do savršene mjere.

Kremu sam svakodnevno koristila kao podlogu za BB kremu i šminku, a toj svrsi posložila je odlično i lijepo mi nahranila i hidratizirala kožu što mi je iznimno bitno s obzirom da koristim minimalan broj proizvoda za lice.  Sviđa mi se što kožu nije učinila niti masnom niti suhom, kao što neke hidratantne kreme znaju činiti. 

Ipak, ono najvažnije mi je da dnevna krema za lice ima zaštitini faktor, tako da mi je SPF 30 bio veliki plus. Koža je mekana na dodir i svježa, a s obzirom na 'pošteni' zaštitini faktor, najviše moram pohvaliti njezinu prozračnost i osjećaj lakoće. Često SPF kreme ostavljaju onaj osjećaj težine na koži stoga sam s ovom oduševljena. 

Mislim da je krema idealna upravo za mješovitu kožu kakvu i sama imam, s obzirom da nije premasna, ali je hidratantna. 

Ne mogu reći da sam primijetila bilo kakvo smanjenje bora, ali onda opet - zasad ju koristim samo tjedan dana pa još ima vremena za napredak, čak i za moje lice s borama u nastanku. Ipak, svakako pohvaljujem osjećaj zategnute kože, moram priznati da sam osjetila tu obećavanu elastičnost i definitivno ću kremu s užitkom potrošiti do kraja, a u skoroj budućnosti planiram nabaviti i noćnu verziju za istu cijenu. Osim noćne kreme, u liniji su dostupno i njegujuće ulje i serum po cijeni od 139,90 kn. 

Je li još netko možda isprobao proizvode iz ove linije? Javite mi dojmove.