HAIR TRENDOVI

Talijanski bob iz 60-ih lako se stilizira i naglašava ženstvenost

Ljepota ove frizure leži u njezinoj svestranosti - pristaje svima i lako se stilizira

Talijanski bob iz 60-ih
Foto: Profimedia

Ljeto je idealno vrijeme za šišanje, a ako si u potrazi za idejama za 'chic' kratke frizure, talijanski bob iz 60-ih trenutno je jako IN. Ova upečatljiva frizura s razbarušenim krajevima seže do vrata i ostavlja kosu dovoljno dugom da se može vezati u rep, a opet dovoljno kratkom da privlači pozornost.

Image
ZBOGOM 'BAD HAIR DAY'

Instant frizure: U samo par minuta možeš savršeno stilizirati kosu

„Talijanski bob može se stilizirati na razne način, što znači da se s ovom frizurom lako može postići i dobar volumen koji svi volimo“, rekli su frizerski stručnjaci za Vogue.

Bob frizure trendi su već godinama pa je tako i talijanski bob jedan od najpopularnijih trendova posljednjih godina. Osvježenje donosi stil iz 60-ih – ova frizura ima volumen i zaobljene odnosno zdepaste krajeve. Radi tih svojih tupih vrhova frizura djeluje svježe, živopisno i pomalo retro.

Velika prednost talijanskog boba je i u tome što je vrlo svestran i lako se stilizira, što ga čini savršenom opcijom za ljetne dane.

Ljepota ove frizure leži u njezinoj svestranosti. Ako se kosa osuši prirodno, može djelovati chic i pomalo nonšalantno na pariški način, no ako četkom prođemo kroz kosu, dobiva se elegantnija frizura koja podsjeća na glamur 60-ih, pojasnili su stručnjaci.

Talijanski bob dobro pristaje svima, no mora biti prilagođen tipu kose i obliku lica stoga je prije odlaska na šišanje dobro posavjetovati se sa svojim frizerom. Ako je pravilno ošišan, talijanski bob vrlo se lako oblikuje i trebao bi padati na pravi način. Može se nositi na razne načine i uvijek djeluje jako stylish i moderno.

Foto: Instagram, Profimedia