Svjetlucava paukova mreža na licu najjednostavnija je Halloween maska

Potrebno ti je samo malo pribora i još manje vremena i imat ćeš originalnu masku za Noć vještica

Svjetlucava paukova mreža na licu najjednostavnija je Halloween maska
Play logo

Noć vještica ove će godine možda imati svoja ograničenja, ali mogućnosti šminkanja i maskiranja za najstrašniji dan u godini i dalje su neograničene. Čak i ako nisi toliko vješta sa šminkom, postoji bezbroj ideja za jednostavne maske, a jedna od njih je i ova, za koju su ti potrebni samo crni tuš ili olovka, ljepilo za trepavice i nekoliko cirkona.

Play logo
Image

Makeup za Noć vještica koji sami možete napravitiOve godine odluči se za svjetlucavu paukovu mrežu na svom kapku, koja će u tvoj make up look unijeti sablasni , a koja je toliko jednostavna i svestrana - možeš ju kombinirati sa smoky-eye lookom, crvenim ružem za usne, naglašenim eyelinerom ili pak još jednom paukovom mrežom na drugom oku.


Za kakvu god se paukovu mrežu odlučila, mi smo saznale kako je napraviti - uz malo pribora i još manje vremena, samo te tri jednostavna koraka dijele od originalne maske za Noć vještica.

Play logo

1. Iscrtaj oblik mreže kakvu želiš

Umjesto da iscrtaš linije, jednostavno napravi sitne točkice s crnim tušem za oči na mjestima na koje želiš staviti cirkone. Ovaj trik pomoći će ti i da linije budu preciznije, a ako i pogriješiš, jednostavnije ćeš izbrisati sićušnu točkicu umjesto cijele linije.


A prije nego naneseš cirkone, uzmi u obzir oblik svog oka - ako imaš velike kapke, stavi više cirkona u središte vjeđa, a ako ti kapci nisu toliko izraženi, cirkone stavi oko očiju. Također, ne moraš nužno koristiti crni tuš - odluči se za boju koja tebi najbolje odgovara.

Play logo

2. Spoji točkice

Nakon što si završila s crtanjem točkica, spoji ih istim eyelinerom. Zatim možeš nacrtati krivulje kako bi dobila taj prepoznatljivi oblik paukove mreže. 

3. Mrežu ukrasi cirkonima

Sada uzmi ljepilo za trepavice i cirkone i lagano ih kreni lijepiti. Ljepilo lagano nanesi na linije i pusti da se osuši oko 30 sekundi, a zatim uzmi cirkone i postavi ih usko jedan uz drugoga. Također, puno je lakše ako ih nanosiš pincetom ili nekim drugim priborom koji će ti olakšati postupak.

Play logo


Kada je riječ o boji cirkona, možeš koristiti bijele, crne, narančaste, ljubičaste - ovisno o vlastitim preferencijama. Možeš se poigrati i s različitim veličinama - što god odlučila, za Noć vještica imat ćeš odličnu masku!

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.