Zimska čarolija u kosi

'Snowflake hair': Frizure inspirirane snježnim pahuljama

Iako o bijelom Božiću i dalje svi samo sanjamo, pahulje kao simbol zime svuda su oko nas - pa zašto ne bi bile i u našoj kosi

profimedia-0446909563.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Snježne pahuljice čine jedan od najljepših uzoraka u prirodi i možda nisi znala - navodno ne postoje dvije iste. Ove su zime ti krasni ledeni kristalići, u našoj čežnji za snijegom, postali inspiracija u stiliziranju kose. Jasno, ovaj trend koji se pojavio na Instagramu osobito će se svidjeti velikim i malim obožavateljicama Frozena, ali najbolje od svega je što ga mogu probati i one s dugom, kao i one s kratkom kosom.

Posebno će cool izgledati na sidecut ili undercut frizuri, dok će kod dugih pramenova više biti riječ o kreativnom načinu pletenja pletenica. Kako god bilo, da bi snowflake hair frizura izgledala dobro trebat će ti pomoć frizera. Ako si ljubiteljica zime i njezine ljepše, čarobne strane ili jednostavno želiš probati nešto novo, prolistaj našu galeriju pa neka i tvoju kosu krase nježne snježne pahulje:

Sidecut flake

Ova hrabra i maštovita frizura savršeno dočarava svu čaroliju najhladnijeg godišnjeg doba.

Snježna kraljica

Ekstravagantna pletenica od umetka kose izgledat će kao kruna dostojna kraljice - Elza bi sigurno odobrila.

Ledeni ornament

Ova ne baš jednostavna, ali efektna frizura nešto je za što će ti ipak trebati iskusne ruke frizera, a idealna je za dugu i tanku kosu.

Let it go

Spektakularna perika koja nije baš za svakoga, ali će se svakako dopasti ljubiteljicama ekstravagancije.

Jelka pod snijegom

Tamno zelena boja kose je i dalje u trendu, a ušli smo u sezonu kad ovu intenzivnu boju asociramo s božićnim drvcima - osim bora sada možeš okititi svoju kosu.

Pahuljice ukosnice

Za one koje traže jednostavniju frizuru za svaki dan, tu je opuštena punđa, ali obavezni modni dodatak ove zime je snowflake ukosnica koja će i najobičnijoj frizuri dati malo zimske čarolije.

Snježna pletenica

Sretnice s čvrstom, bujnom i dugom kosom ove zime mogu svoju pletenicu ukrasiti sitnim, decentnim pahuljama kako bi bile u korak s ovim trendnom.

Zimska bajka

Zima je idealna za one koje već neko vrijeme žele eksperimentirati s nekom odvažnom nijansom, kao što su raskošni plavi i lila tonovi.

Undercut flake

Undercut je veliki trend ove sezone, a trendseterice su odlučile otići korak dalje i svojom frizurom odati počast zimi.

Ukrasi na kosi

Prave pahuljice na kosi su iz godine u godinu kod nas sve veća rijetkost, ali zato se možeš poigrati sa svjetlucavim ukosnicama lijepim gotovo poput kristalnih pahulja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.