Pronašle smo savršene proizvode za tvog partnera kako bi i u izolaciji imao njegovanu bradu i kosu

Prvi domaći high-tech grooming brend nudi čak osam proizvoda za njegu suvremenog muškarca

Pronašle smo savršene proizvode za tvog partnera kako bi i u izolaciji imao njegovanu bradu i kosu

U prethodnih nekoliko tjedana promijenili smo brojne životne navike, no brigu za bradu i kosu, nećemo! MNLY je prvi hrvatski high-tech grooming brend s anti-grey djelovanjem i molekulama za rast kose i brade. Osam novih proizvoda namijenjeno je za cjelokupnu njegu muškaraca. 

Suvremene formule materijalizirane su u dvije zasebne kolekcije koje su usmjerene prema rješavanju dva ključna problema kod muškaraca: gubitak kose i pojavu sijedih. Proizvodi u sebi sadrže aktivne sastojke koji istovremeno djeluju na uzrok i posljedicu. 

ANTI-GREY kolekcija koristi crni nano ugljik za instantno prekrivanje sijedih. Istovremeno ANTI-GREY molekule protiv sijedih djeluju tako da štite stanice melanocite od odumiranja, te djeluju na repigmentaciju nove kose

Image

ANTI-GREY kolekcija broji 5 proizvoda:

1. Tonik protiv sijedih za kratku kosu

2.Tonik protiv sijedih za dugu kosu

3.Šampon 

4.Gel za kosu 

5.Dnevna krema i aftershave 

Svi proizvodi su bez alkohola i ne sadrže: peroksid, parabene i sulfate. HAIR GROWTH kolekcija koristi Adenozin koji učinkovito djeluju na gubitak kose i brade, ali bez negativnih nuspojava. Uz DHT blokatore (cink, sabal palmu i reishi gljivu) te biotinoil tripetid-1, HAIR GROWTH kolekcija povećava omjer anagene i telogene faze rasta dlaka, učvršćuje vlas dlake za korijen i odgađa njezino otpadanje.

ImageHAIR GROWTH kolekcija broji 3 proizvoda:

1.Šampon

2.Tonik za rast kose 

3.Dnevna krema i aftershave 

Kosa i brada ne traže mnogo, te unatoč trenutnoj situaciji, ne želiš zanemariti potrebe za zdravim i urednim izgledom. S obzirom na ograničenu mogućnost kretanja, MNLY je dostupan za narudžbe isključivo putem webshopa. Uz MNLY slobodno #ostanidoma i isprobaj novu grooming rutinu!