Prevruće je za dugu kosu? Isprobaj neku od ovih fantastičnih kratkih frizura za gustu kosu

Iako neke popularne kratke frizure neće dobro izgledati na jako gustoj kosi, postoji mnogo drugih fantastičnih izbora za njeno skraćivanje

Prevruće je za dugu kosu? Isprobaj neku od ovih fantastičnih kratkih frizura za gustu kosu

Ako imaš jako gustu kosu, ove su te vrućine sigurno barem jednom navele da razmisliš o nekoj kraćoj frizuri u kojoj češ se osjećati ugodnije. A ako obožavaš svoju dugu i gustu kosu, ta te pomisao možda više užasava nego što se čini praktičnom.

Žene koje imaju jako gustu često se boje da bi im kraće frizure mogle djelovati raščupano i da će biti jako teško obuzdati svu tu kosu u kraćoj frizuri. No to nije istina, samo trebaš znati kako izabrati savršenu frizuru za svoj tip kose.

Gustoj kosi najviše odgovaraju frizure koje joj omogućuju prirodni pad i ne stavljaju previše ''težine'' na nju. To znači da moraš zaboraviti na popularne ravne bobove ili bilo kakve kratke frizure geometrijskog oblika, no i dalje ti ostaje puno opcija. Neuredan bob idealan je za gustu kosu, a također možeš razmisliti i o popularnoj ''pixie'' frizuri. 

Ako si se već odlučila na veliki korak skraćivanja svoje duge kose, mi smo ti pripremile neke super ideje koje možeš pokazati svojoj frizerki.

.


..


.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.