Kratka ili duga?

Što im bolje stoji? Poznate Hrvatice koje su drastično promijenile frizuru

Iako je duga kosa simbol ženstvenosti i ljepote, i kratka kosa može odlično izgledati, a ove slavne Hrvatice isprobale su i jednu i drugu. Koja im bolje pristaje?

Franka Batelić.jpg
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Svaka od nas s vremena na vrijeme zaželi se promjene, posebno kada je u pitanju frizura - nema te žene koja se nije odlučila za drastičnu promjenu frizure, bilo da je riječ o boji kose ili šišanju kose s duge na kratku. I dok su neke požalile, neke ipak nisu i već godinama ostaju vjerne kratkoj kosi koja može izgledati jednako lijepo i ženstveno kao i duga kosa.

Image
Top ili flop?

Drastični rez: Stoji li bolje ovim slavnim ženama kratka ili duga kosa?

I brojne naše slavne dame odlučile su drastično promijeniti i skratiti kosu. Mnoge od njih eksperimentirale su s kratkom kosom pa su se vratile dugoj, neke već godinama nose samo kratke frizure koje su postale njihov zaštitni znak, a neke mijenjaju duljine frizura kako požele pa se ponekad ošišaju, a ponekad puštaju kosu.

Sve ove slavne dame odlično izgledaju bez obzira na duljinu njihove kose, a u nastavku pogledaj kako im stoji duga, a kako kratka kosa. Što misliš, koja im frizura bolje pristaje?

Danijela Martinović

Danijela Martinović od početka svoje karijere vjerna je plavoj kosi. I dok je na samim počecima imala vrlo kratku kosu, kasnije je nosila nešto dulje frizure, no već ju godinama pamtimo po plavoj bob frizuri koju nosi besprijekorno.

Image
Foto: Davor Puklavec/Emica Elvedji/PIXSELL

Franka Batelić

Kada je imala tek 16 godina, pjevačica Franka Batelić nastupala je u glazbenom talent showu Nove TV Showtime i tada je nosila samo kratke frizure. Ipak, posljednjih godina vjerno nosi duge i polu-duge frizure u kestenjastim nijansama.

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zrinka Cvitešić

Jedna od naših najboljih glumica koja je ostvarila i inozemnu karijeru, Zrinka Cvitešić, poznata je po svojoj predivnoj crno-smeđoj kosi. I dok je prije nosila kraće frizure, danas ju uglavnom možemo vidjeti s elegantnim i dugim frizurama.

Image
Foto: Marko Lukunic/Davor Puklavec/PIXSELL

Anica Kovač

Bivša manekenka Anica Kovač nekada je imala dužu kosu s plavim pramenovima, no njezin zaštitni znak ipak je postala kratka smeđa kosa.

Image
Foto: Igor Kralj/Sandra Simunovic/PIXSELL

Jelena Veljača

Iako je svojevremeno nosila platinasto plavu bob frizuru, Jelena Veljača danas je vjerna polu-dugoj frizuri koju nekada nakovrča, a nekada ju nosi ravnu.

Image
Foto: Robert Anic/Zeljko Hladika/PIXSELL

Bojana Gregorić Vejzović

Poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović izgleda sjajno i s dugom i s kratkom kosom, no redovito se vraća kratkoj kosi koja je njezin zaštitni znak.

Image
Foto: Goran Stanzl/Sanjin Strukic/PIXSELL

Mirna Medaković

Glumica Mirna Medaković također eksperimentira s frizurama i nosi čas dugu, čas kratku. Trenutno glumica ima polu-dugu kosu, no prije je često nosila kratke frizure.

Image
Foto: Matija Habljak/Emica Elvedji/PIXSELL

Ana Gruica Uglešić

Glumica Ana Gruica Uglešić isprobala je sve - od kratke plave i smeđe kose, do plavog i smeđeg boba i duge smeđe kose s pramenovima - i svaka joj frizura odlično pristaje.

Image
Foto: Jurica Galoic/Davorin Visnjic/PIXSELL

Tihana Harapin Zalepugin

Najpoznatija hrvatska modna agentica s ponosom nosi svoje srebrne lokne i kratka je kosa njezin zaštitni znak, no prije je i ona imala dugu kosu.

Image
Foto: Davor Puklavec/Tomislav Miletic/PIXSELL

Lana Klingor Mihić

I Lana Klingor Mihić isprobala je razne frizure - od kratke do duge - i ne možemo se odlučiti koja joj bolje stoji.

Image
Foto: Igor Soban/Luka Stanzl/PIXSELL