Palete za čarobni blagdanski make up look

Metalik i šljokičasta sjenila i ove godine su najtraženija u paletama. Iako se možeš nećeš šminkati za proslavu Nove godine u klubu ili restoranu, uvijek se možeš malo srediti za 'po doma'

Palete za čarobni blagdanski make up look

Blagdanski i novogodišnji make up nešto je čemu se iz godine u godinu veselimo, pa tako ni ova godina nije iznimka, iako ćemo većinu tih make up lookova nositi po doma.

Image

10 make up izgleda koji će blagdansku sezonu učiniti uzbudljivijom


Unatoč tomu, božićni duh malo pomalo obuzima sve, pa tako i make up, koji će ovog prosinca biti sav u znaku metalik i šljokičastih nijansi sjenila uz pomoću kojih možeš kreirati savršen blagdanski make up look.


Zlatna, srebrna, crvena i pregršt drugih svjetlucavih metalik boja samo čekaju da zablistaju na tvojim kapcima, a  mi smo pronašle nekoliko savršenih paleta za čaroban make up look ovih blagdana.

Makeup Revolution Foil Frenzy, 74 kn

Paleta metalik sjenila za oči u kojoj se nalaze bijela, crna, ljubičasta, smeđa, ružičasta, zelena, zlatna, nude i žuta boja. Pigmenti u boji stvaraju dugotrajnu jarku boju sjenila.


shimmer fallback

NYX Professional Makeup Glitter Goals, 85 kn

Paleta prešanih šljokica u malom pakiranju plave, zelene i srebrne boje sa šljokičastim i svjetlucavim efektom. Pigmentacija je vrlo intenzivna, sjenilo se lako nanosi, a paleta omogućuje raznovrstan make-up.


shimmer fallback

Rude Cosmetics Cocktail Party Collection Margarita Azul, 92 kn

Paleta sjenila za oči bisernog, šljokičastog efekta u kojoj se nalaze ljubičasta, plava, zelena, zlatna, srebrna i narančasta boja. Pigmentacija je vrlo intenzivna, a nijanse se lako kombiniraju za dnevni i večernji make up look.


shimmer fallback

Makeup Revolution Pressed Glitter Palette, 94 kn

Paleta prešanih šljokica sa šljokičastim efektom sadrži 9 intenzivnih nijansi šljokica, od plave i ružičaste do zelene i crvene. Boje možeš koristiti samostalno ili ih međusobno kombinirati, a paleta će ti pomoći postići izgled koji jednostavno ne može proći nezamijećeno.


shimmer fallback

Physicians Formula Shimmer Strips, 103 kn

Paleta sjenila za oči svjetlucavog i šljokičastog efekta bijele, smeđe, plave, ružičaste i zlatne boje ima dugi vijek trajanja i lako se nanosi, a pigmenti u boji stvaraju dugotrajnu jarku boju sjenila.


shimmer fallback

GA-DE Velveteen, 182 kn

Paleta sjenila za oči u kojoj se nalaze bijela, smeđa, ružičasta, zlatna, narančasta, nude i bordo boja. Ima dugi vijek trajanja, a pigmentacija je vrlo intenzivna. Lako možeš kombinirati nijanse za dnevni ili večernji make up look.


shimmer fallback

Jeffree Star Eyeshadow Mini Palette Orgy, 235 kn

Mini Orgy paleta sjenila dolazi s 9 boja koje oduzimaju dah, a dolaze samo u sjajnom, metalik izdanju. Savršeno koordinirana sjenila dolaze u kultnim "Metallic" i "Extremely Wet" teksturama, koja zahvaljujući bisernim pigmentima i tekućim vezivima dočarava jedinstveni, mokri izgled. 


shimmer fallback

Too Faced Chocolate Gold Eye Shadow Palette, 369 kn

Raskošno zlatna paleta sjenila za oči obogaćena kakaom u prahu miriše jednako dobro kao što izgleda. Metalik sjenila izrađena s pravim zlatom ostavit će dramatično sjajni dojam u kombinaciji s bogatim, zavodljivim mat bojama za kavu ili koktel. Sva sjenila mekane su i baršunaste teksture koja prekriva sve, a cijela paleta obogaćena je kakaom u prahu koji je nježan prema koži i pruža čokoladni miris.


shimmer fallback

Urban Decay Stoned Vibes Eyeshadow Palette, 409 kn

Stoned Vibes paleta za oči donosi 12 potpuno novih veganskih sjenila obogaćenih pravim turmalinom za podizanje raspoloženja i naglašavanje izgleda. Maksimalno naglasi izgled očiju pomoću osam sjajnih nijansi te ih kombiniraj s četiri mat nijanse zemljanih tonova.


shimmer fallback

The Fashion Flirty Makeup Palette Chiara Ferragni x Lancôme, 519 kn

Fashion Flirty Makeup paleta jedinstvena je paleta sjenila za oči i konturu lica. Sastoji se od osam besprijekornih sjenila za oči, od kojih su dva mat, a šest šljokičastog efekta, podloge za sjenila, 2 highlightera, univerzalnim bronzerom i rumenilom

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.