Nova Avon make-up linija

Avon make-up linija je nove generacije, vrhunske kvalitete i usavršenih pigmenata, široke palete boja i tonova

Nova Avon make-up linija

Nova Avon make-up linija potpuna je kolekcija make-up proizvoda vrhunske kvalitete koji, zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja, čine boju raskošnom i dugotrajnom.

Kolekcija je to ruževa za usne, sjenila za oči, pudera i podloga, rumenila, sjajila za usne, olovki za oči, usne i obrve, lakova za nokte i maskara posljednje generacije, koja će širokom paletom boja, prirodnih i romantičnih tonova, savršenom pogmentacijom i odnosom kvalitete i cijene svakako predstaviti pomak na tržištu kozmetike. Zahvaljujući biserima i usavršenim pigmentima, na raspolaganju je izuzetan spektar nijansi uz pomoć kojih se može izraziti osoban stil kao modni imperativ današnjice.

Pigmenti u Hidrokolor ružu za usne nove Avon linije  stvaraju postojane i odvažne boje. Obloženi su hranljivim shea maslacem tako da usnama daju neophodnu izražajnost i mekoću. Nova formula bogata je česticama ulja od drenjina (arcticberry), antioksidansima, hranljivim sastojcima i omega uljima,  obogaćena vitaminom E i uljem te sa zaštitnim faktorom SPF 15. Ruževi iz Avon kolekcije dostupni su u nekoliko varijanti:  sjajni, mat, kao i oni koji postižu satenski efekt.


shimmer fallback


Avon Hidrokolor ruž za usne


Nova moderna četvrtasta pakiranja rumenila i sjenila za oči savršeno kombiniraju jednostavnost i neprolaznu eleganciju. Sjenila za oči su dostupna u svetlucavim i metalik bojama, sa šljokicama ili u mat nijansama. Odabir između 90 različitih nijansi i 4 različita pakiranja:  paleta nijansi čistih prirodnih boja u rasponu od svakodnevnih do smjelijih tonova. True Color tehnologija omogućava postojanost boje: boja koju vidite u paleti bit će i boja koju dobijete kad ju nenesete na oči.


shimmer fallback


Avon True Color Quad sjenilo za oči

shimmer fallback


Avon True Color Duo sjenilo za oči


Kompanija Avon, kontinuirano posvećena inovacijama već više od 125 godina, predstavila je i maskaru, koju karakterizira potpuno nov pristup nanošenju maskare i predstavlja prvu pravu inovaciju u ovom segmentu još od 1950. godine. Prilagođavanjem dizajna maskare ljudskom oku i stvaranjem drugačije, panoramske četkice stvoreno je novo unaprijeđeno iskustvo upotrebe ovog proizvoda, nezaobilaznog u make-up torbici svake žene. 

shimmer fallback


2u1 ruž i olovka za usne

shimmer fallback


Olovka za oči s razmazivačem

shimmer fallback


Ultra Glazewear sjajilo za usne

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.