Nježni sapuni za ruke zimski su 'must have': Imamo 10 favorita

Izdvojile smo deset savršenih i nježnih opcija za tvoje ruke od 10 do 182 kune

Nježni sapuni za ruke zimski su 'must have': Imamo 10 favorita

Iako je sapun tek obično sredstvo za pranje ruku, ne može se poreći da je ovaj mirisni dodatak iz kupaonice koji služi za ubijanje bakterija, neizostavan dio života. Naposljetku, radi se o proizvodu koji svi koristimo više puta na dan.

Image

Deset odličnih krema za jako suhe ruke koje su spas u ovo vrijeme


No, unatoč raširenosti pranja ruku u našoj svakodnevici, većina nas ne razmišlja puno o sapunu za ruke, osim ako se ne bavimo suhom kožom zbog hladnog zimskog vremena (kao sada) ili detaljnjijem i još češćim pranjem ruku kako bismo izbjegli bolesti poput gripe ili koronavirusa (također kao sada).


Osim što bi svake zime trebala uložiti u jako dobru kremu za ruke, također bi trebala razmisliti i o boljem i hidratantnijem sapunu, onom koji predstavlja nježniji i bolji odabir za tvoje ruke. 

Bilo da se želiš držati jednostavnog i povoljnog odabira ili dati koju kunu više za luksuzniju bočicu, danas postoji više mogućnosti nego ikad prije. Upravo zbog toga, izdvojile smo deset savršenih i nježnih opcija za tvoje ruke od 10 do 182 kune

L'Angelica Officinalis čajevac, 300 ml, 10 kn

shimmer fallbackIz Instituta za botaniku L'Angelica dolazi tekući sapun s australskim uljem čajevca koji je već dugo poznat australskim Aboridžinima. Oni su tu samoniklu biljku koristili za liječenje rana i infekcija zahvaljujući njenim čudesnim antiseptičkim svojstvima. L'Angelica tekući sapun s uljem čajevca temeljito i nježno čisti ruke te ih ostavlja ugodno mirisnima.

Dove Beauty Cream Wash, 250 ml, 12 kn

shimmer fallback


Dove tekući sapun nježno čisti vaše ruke uz dubinsku njegu i zaštitu od isušivanja. Obogaćen je s ¼ hidratantne kreme koja dokazano pruža predivnu i meku kožu. Sadrži jedinstvenu formulu s bogatom pjenom koja je nježna prema vašoj koži poput pudera za bebe. Dermatološki je testiran i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Sapunoteka mandarina & limuntrava, 115 g, 14 kn

shimmer fallbackSapunoteka sapun sa soli od mandarine i limunske trave sadrži citrusna eterična ulja koja će vam podići raspoloženje u trenu te ga preporučujemo za svakodnevno tuširanje i pranje ruku. Sadrži sol iz Jadranskog mora čija zrnca blago poliraju kožu, dok je prisutni minerali toniraju. Osnovni sastojak sapuna je maslinovo ulje koje vašu kožu hidratizira te je čini mekom i njegovanom.

Biobaza shea maslac i jojoba, 300 ml, 19 kn

shimmer fallback


BIOBAZA tekući sapun shea maslac & jojoba učinkovito čisti kožu ruku te je ostavlja ugodno mirisnom i mekom. Ovaj prirodni sapun preporučuje se za osjetljivu kožu koja je izložena čestim pranjima jer hranjiva formulacija održava hidrataciju, njeguje i ne isušuje ruke. Praktična ambalaža na pumpicu i decentan dizajn odgovara svakom prostoru.

Organic Shop Organic Minty Jasmine, 500 ml, 23 kn

shimmer fallback


Tekući sapun Organic Shop Organic Minty Jasmine štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu. Osim što higijenski čisti ruke, miriše ugodno i svježe.

Jeanne en Provence Jasmin Secret, 100 g, 38 kn

shimmer fallback


Čvrsti i luksuzni sapun Jeanne en Provence Jasmin Secret predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito i nježno pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.

L'Erbolario Dalia, 100 g, 44 kn

shimmer fallback


Biljna pasta ovog nježnog sapuna obogaćena je hidratantnim ekstraktom Dalije i njenim hidroliziranim proteinima sa zaštitnim svojstvima kako bi temeljito očistili ruke i održali ih lijepima.

Yope Verbena, 500 ml, 47 kn

shimmer fallback


Tekući sapun Yope Verbena štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, sprječava isušivanje kože i daje potrebne hranljive tvari i njegu.

Apivita grejp & propolis, 300 ml, 79 kn

shimmer fallback


Blagi sapun za ruke koji nježno čisti bez izazivanja iritacije kože, dok istodobno štiti i održava prirodnu hidrataciju kože.

Excipial D Clean, 500 ml, 182 kn

shimmer fallback


Tekući sapun Excipial D Clean štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu. Uklanja nečistoće i bakterije, sprječava isušivanje kože te uravnotežuje pH kože.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.