RASKOŠ NA POČETKU GODINE

Kao da je ljeto: Manikure u trendi narančastoj zavladale su TikTokom

Suprotstavi se tmurnim zimskim danima manikurom u upečatljivoj narančastoj. Radi se o trendi boji koja je zavladala društvenim mrežama

profimedia-0352544909.jpg
Foto: Profimedia.hr

U proteklim su tjednima prevladavala šljokičaste, blagdanske manikure. Koliko god da ih volimo, početak nove godine vrijeme je za promjenu. Vraćaju nam se tipične zimske temperature i moguće je da ćeš na svojim noktima poželjeti hladne nijanse ili se pak odvažiti na uvijek prikladan nude. No sugeriramo ti da se na sljedećoj manikuri odlučiš za nešto drugačije.

Image
Jesen s daškom glamura

Novi trend je sofisticirana manikura iz Koreje za nokte poput bisera

Zašto ne bi i zimi nosila narančastu? Znamo da je efektna narančasta popularna ljetna boja, no sudeći po TikToku ona je još prošle jeseni postala pravi trend. Upečatljivi nokti u tamno narančastoj – takozvani burnt orange nails – inspirirani su jesenskim danima.

No to ne znači da ih ne možeš prenijeti i u zimu. Ova lijepa nijansa koja graniči s bakrenom dat će dozu vedrine i svježine, a to nam baš treba u siječnju. Stoga izaberi lak u toj nijansi ili se prepusti profesionalnoj manikuri. Trajni lak, gel, dugi ili kratki nokti – sasvim je svejedno jer narančasta ide uz sve!

Rakoš na početku godine

Chic dodaci

Sa šljokicama

Dozivanje proljeća

Paleta boja

Elegancija na noktima

Nešto otkačeno

Kratki nokti

Još malo motiva