Vrijeme je za odlazak frizeru

Top trendovi: 6 frizura koje će vladati ljetnim mjesecima

Ovogodišnje ljetne frizure ne traže od tebe nikakav preveliki angažman. Glavno je pravilo da su lake za održavanje, bez oštrih linija i ženstvene, a nosi se sve od poluduge kose do 'boticelli' frizure

profimedia-0514038654.jpg
Foto: Profimedia

Iako smo klimatološki još uvijek u proljeću, ljeto se besramno gura u svaki kutak života - prži asfalt, prži kožu i traži od tebe da se u trenu prilagodiš visokim temperaturama koje će vladati idućih mjeseci. Na lice ćeš nanositi visoki zaštitni faktor čak i onda kada nisi na moru, stopala ćeš već danas pripremiti za sandale, ako dosad nisi, a tu je i kosa. Umjesto da pribjegneš najizlizanijem triku i zamotaš ju u punđicu na vrhu glave, malo se potrudi.

Image
Nema do boba

Jasni rezovi: 8 najboljih verzija bob frizure. Koja je tvoj favorit?

Ovogodišnje ljetne frizure ne traže od tebe nikakav preveliki angažman. Glavno je pravilo da su lake za održavanje, bez oštrih linija i ženstvene.

U nastavku ti stoga otkrivamo frizure koje će biti najpopularnije ovog ljeta, a tvoje je da zakažeš termin u frizerskom salonu i odabereš onu koja ti najviše odgovara.

Šiške na stranu

Šiške su već neko vrijeme u modi, možda su ti već i dosadile, no sada treba čekati da narastu. U međuvremenu počešljaj ih na stranu. Sjajna je stvar što frizuru sa šiškama ovog ljeta možeš osvježiti tim vrlo jednostavnim potezom i dobit ćeš ultrapopularnu frizuru.

Botticelli frizura

Ova trendi frizura nazvana je Botticelli jer je inspirirana ljepoticama sa slika talijanskog renesansnog slikara. Karakterizira je duga, bujna kos bez šiški, s razdjeljkom na sredini i lagano valovita.

Kratki bob

Ljeto traži rezove, goli vrat kako bi vrućine bile podnošljivije i kako bi na njemu osjetila svaki povjetarac koji zapuše. Kratki bob savršena je ljetna frizura i ove sezone ultrapopularna. Ošišaj se do uha, a razdjeljak stavi lagano na stranu.

Bixie

U modi su '90-te pa tako i bixie frizura, kompromis između boba i pixie frizure koja je bila popularna posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća. Razbarušena kosa, slojevito ošišana bila je zaštitni znak brojnih slavnih osoba, među njima i glumica Cameron Diaz i Meg Ryan.

Želiš li modernu inačicu bixie frizure pokaži frizeru ovu fotku.

Srednje duga kosa

U modi je srednje duga kosa i bit će sve popularnija. Malo smo se zasitile dugog boba i ovo je dužina koja donosi osvježenje. Srednje duga kosa seže otprilike do prsa.

Kratke kovrče

Želiš li promjenu ošišaj kovrče. Ne mislimo pritom da skratiš vrhove ili sramežljivo odrežeš pokoji centimetar (kako to inače činiš) pa da nitko ne primijeti tvoju novu frizuru iako si upravo izašla iz salona. Mislimo na pravo šišanje, ono nakon kojeg ne možeš svu kosu zavezati u rep. Eto takve se kovrče ove sezone nose.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.