Monika, Rachel ili Phoebe odsad i u tvom neseseru! Lansiran make up inspiriran 'Prijateljicama'

One su obilježile '90-te i ostavile trag do danas. Prijatelji su opet totalno 'in' - od glave do pete

Monika, Rachel ili Phoebe odsad i u tvom neseseru! Lansiran make up inspiriran 'Prijateljicama'

Ako si ljubiteljica legendarnih Prijatelja (a tko, stariji od 30 nije?) i voliš se šminkati, imamo sjajnu vijest za tebe. Kozmetička kuća Revolution Beauty lansirala je ekskluzivni make up inspiriran junacima humoristične serije koja nas je '90-ih, a kasnije i u reprizama kojih se nikada nismo zasitili, do suza nasmijavala. Vjerojatno je zaslužna za pokoju boru oko očiju i usana, no vrijedilo je. 

Image

Službeno je: Ovo će biti najveći make up trendovi u 2020.


Proizvodi iz ove kolekcije hommage su Monici, Rachel i Phoebe i oživljavaju najveće beauty trendove '90-ih.Kolekcija se sastoji od tri manje palete sjenila (devet nijansi), jedne veće palete od 27 nijansi te tri kremasta ruža za usne. Osim toga, proizvodi su perosnalizirani pa tako primjerice u make up paleti Phoebe Buffay postoje nijanse sjenila  "Smelly Cat" i "Science Boy, u paleti Monice Geller su sjenila "Clean", "Chef" i "Thanksgiving", dok Rachel Green paleta sadrži njanse "Tag", "SHopping" i "On A Break".


Ruževi koje ćemo s užitkom ostavljati na rubovima šalice kave ove jeseni također nose imena naših prijateljica. Monica je u nijansi breskvasto ružičaste, Rachel je zagasita boja cigle, a Phoebe tamno ružičasta - ruževi su baš nakvi kakve su cure nosile u seriji. "Nastojali smo da svaki proizvod u potpunosti odgovara liku iz serije, odnosno da ga zrcali. Mislimo da su i ruževi i sjenila oživjeli njihove karaktere", rekao je za Refinery.29 osnivač Revolution Beautyja Adam Minto. 

Možeš kupiti i veliku paletu sa svim likovima iz serije, uključujući i Chandlera, Joeya i Rossa. Cijena velike palete sjenila je oko 180, manje 77 kuna, a za ruž za usne morat ćeš izdvojiti oko 50 kuna.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.