Prekrasan i jednostavan

Ova verzija legendarnog boba hit je frizura ove sezone

Bob frizure nikada ne izlaze iz mode i savršene su ako želiš malo promjene, a ova nas je oduševila

bob-frizura.jpg
Foto: Instagram/kristin_ess

Ne može se poreći sa smo svi još uvijek opsjednuti bobom. Iako nam ideja da imamo dugu kosu odlično zvuči, postoji nešto u kratkim bob frizurama kojima se uvijek rado vraćamo - jer su toliko lijepe i jednostavne za održavanje.

Image
Legendarna frizura

Vratila se kratka bob frizura iz 90-ih - evo kako je nositi

Naravno, kada je riječ o bob frizurama, i njih ima toliko da je teško odlučiti se koja je idealna za tebe - od "French girl" boba i boba duljine do brade, pa sve do malo dužeg boba i onog klasičnog, koji je sprijeda dulji, a straga kraći.

A najnoviji bob kroj koji nam je zapeo za oko je 'meko-tupi' bob koji nosi poznata glumica Lucy Hale. Osim što izgleda sjajno, ovaj bob je savršene duljine koja nije prekratka i idealan je ako želiš malo promjene. Uz to, ovaj opušteni oblik lako se održava jer je njegova estetika da namjerno izgleda pomalo "iznošeno".

Mekano-tupi rez manje je oštar na vrhovima pramenova za razliku od ravnog, tupog boba, a frizuri daje dodatnu teksturu.

A kako bi styling ostao na mjestu, ova frizura dobro funkcionira s ultra laganim uvojcima koji frizuri daju pokret i dodatnu definiciju oko obraza. I ovaj bob dolazi u različitim duljinama pa se tako možeš odlučiti za malo dulji poput onih gore, ili za kraći poput ovog.