Vibrantne i bogate

Vrijeme je za boje! Manikure koje će biti totalni hit proljeća

Ovog proljeća nosit će se bogate, tople nijanse. Boja će biti u izoblju, a vladat će one prirodne, no sa zanimljivim odmacima

pexels-element-digital-973405.jpg
Foto: Pexels

Vani još nije toplo koliko bi htjele no neka te to ne zavara. Proljeće će stići za tren oka, a s njim lagani, prozračni materijali i vedre boje koje evociraju optimizam, buđenje i radost te manikure bez kojih ne možemo zamisliti proljetne outfite. Nalakirani nokti su onaj završni touch, šećer na kraju, detalj koji upotpunjuje cijelu sliku.

"Ovog proljeća i dalje će u trendu biti francuske manikure u boji, ali i nijanse koje su pomalo neuoičajene i definitivno netipične za koloristiku proljeća - smeđa, boja karamela, cimeta i čokolade te najprirodnija nijansa zelene", otkriva manikerka slavnih Suzi Weiss-Fischmann za portal TZR.

Image
Zaokret u french manikuri

Crna francuska manikura s twistom najveći je trend sezone

Naravno, ukoliko si ipak duša koja pripada zimi, htjet ćeš još neko vrijeme, koliko god je to moguće, zadržati tamne i hladne nijanse godišnjeg doba u kojem život hibernira, tamne nijanse plave i sive, tvoj su izbor.

U nastavku ti donosimo mankure koje će biti totalni hit ovog proljeća. Pripremi se na vrijeme jer ono samo što nije stiglo!

Mali zimzelen

Ne, nismo daltonistice niti smo pogriješile boju. Ova vibrantna plava pripada cvijetu koji se zove mali zimzelen, latinski Vinca minor. Za nijansu je drugačija od boje ljubičice i uravo takva bit će hit ovog proljeća. Zimzelena, boja drveća koje nikada ne žuti niti gubi lišće, u modi je sada.

Neonski detalji

Začini zimu i pripremi se za proljeće uz neonske nijanse na noktima. Zamisli samo kako će se ove boje isticati na blještavom bijelom prostranstvu, dok nakon skijanja ispijaš topli čaj koji ti grije ruke pa možeš skinuti rukavce i svima pokazati novu manikuru. Nikad nije prerano za isprobavanje novih lakova.

Kraljevska plava

Plava je zanimljiva boja jer uvijek privlači pažnju, a pritom je i jedna od najpirodnijih boja na Zemlji. Kraljevska nijansa ove boje uklopit će se u svaki tvoj outfit, dajući mu dozu elegancije i luksuza, kako joj i ime govori.

Boja zalazećeg sunca

Modni eksperti najavljuju za proljeće veliki povratak crvene, no u vibrantnoj svijetloj nijansi koja u sebi sadrži dozu narančaste. Crvena s nijansom zalazećeg sunca savršena je za prve proljetne dane i s njom nećeš pogriješiti.

Zelena

Nakon boje jabuke koja je dominirala proteklih mjeseci, na redu je svijetli smaragd. Zavladat će proljećem, a tvoje je da izabereš savršenu nijansu za svoje nokte. Biraj matirane boje, kaki nijanse i one što vuku na travu i mulj. Da, da nosi se mulj! Što toplija zelena, to bolje.

Topla smeđa

Ovog proljeća na dobitku su ljubiteljice prirodnih nijansi, a što je prirodnije od boje zemlje ili boje zrna kave? Mi smo oduševljene ovom dubokom i bogatom nijasom smeđe.

Baby ružičasta

Nježne nijanse ružičaste sjajno idu na još svijetlu kožu koja žudi za suncem, ali i na proljetnu garderobu. Diskretna, nenametljiva manikura u kojoj možeš iskombinirati nekoliko pastelnih nijasni ružičaste ili se odlučiti samo za jednu, savršeno će se uklopiti u tvoj outfit.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.