MIRIS LJETA

Voćni, citrusni, slatki... Izdvojile smo parfeme po kojima ćeš pamtiti ovo ljeto

S obzirom na velike ljetne vrućine koje nas za nekoliko mjeseci očekuju, bitno je odabrati parfem koji će biti postojan što duže vremena

parfemi-2023.jpg
Foto: Pexels

Omiljeni ljetni parfemi uvijek nas asociraju na bezbrižne dane, ljetne ljubavi, ispijanje koktela na plaži, putovanja po jadranskoj obali... Ukratko, oživljavaju najljepše uspomene! Za razliku od intenzivnih mirisa koji su karakteristični za zimska vremena, ljetni parfemi ne opterećuju naša osjetila te odišu svježinom, citrusnim i slatkastim cvjetnim notama. S obzirom na velike ljetne vrućine koje nas za nekoliko mjeseci očekuju, bitno je odabrati parfem koji će biti postojan što duže vremena.

U nastavku smo za tebe izdvojili najbolje ljetne parfeme zbog kojih će te ljudi na ulici ovog ljeta zaustavljati!

Birkholz mirisna kreacija

Nova Birkholz mirisna kreacija sadrži šest kompozicija koje odražavaju ljepotu putovanja siluetom Francuske. Zanimljivo je što iza Birkholza od 2017. godine stoji obitelj koja strastveno voli mirise. Svaki član obitelji predstavlja jedinstvene vrijednosti koje su ujedinjene u njihovim senzualnim mirisima. S vlastitim strojevima za punjenje, Birkholz puni mirise u vlastitoj proizvodnji u Berlinu. Čak imaš i mogućnost kreiranja vlastitog mirisa uz pomoć njihovog osoblja!

Paris Mon amour

Ovaj parfem definitivno posjeduje zavodljivu esenciju grada ljubavi. „Paris Mon Amour“ u sebi sadrži kompozicije strasti elegancije, prožete cvjetnim i začinskim akordima uz slatki dodir vanilije.

Image
Foto: Martimex

Lancôme Idiole

Blagi, a postojani Lancômov parfemski klasik ima cvjetne note koje savršeno kompletiraju jedna drugoj i pružaju senzualnu notu. Ruža čini bazu ovog parfema, a prati je cvijet jasmina koji daje svježi i čisti miris.

Dior J’adore

Cvjetni, slatki i zavodljivi Diorov J’adore ne može biti više ljetni nego što je. Uz svoj neodoljivi miris po kojem će te svi prepoznavati, ovaj parfem dolazi u estetičnoj, ženstvenoj bočici koja će se savršeno uklopiti u tvoj kutak s beauty proizvodima.

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Ovaj parfem miriše poput svježe morske obale. Mirisna nota sjemena ambrete obavijena je notom morske soli, što mu daje pravu ljetnu notu. Bazna nota je kadulja, biljka koja odiše aromatičnim tonovima. Ovaj popularni parfem nije jak i možeš ga nositi u bilo koje doba dana.

Versailles - Trésor de jardin

Parfem koji veličanstveno odražava ljepotu vrtova palače Versailles. „Versailles Trésor de Jardin” prožet je voćnim, začinskim i drvenastim notama, što ga čini otmjenim i senzualnim.

Saint Tropez Eclat du soleil

Miris koji spaja živahni duh i bezvremensku eleganciju Francuske rivijere. Saint Tropez u svojoj kompoziciji odražava rajske plaže i eleganciju Azurne obale. Miris ujedinjuje osjećaj luksuza i bezvremenske elegancije.

Nadamo se da ćeš pronaći svoj idealni parfem koji će ti obilježiti nadolazeću ljetnu sezonu!

Image
MIRISI I RASPOLOŽENJE

Jesi li znala? Pet mirisa koji pozitivno utječu na raspoloženje